6 MARS

Hej bloggen! Det blev inte riktigt som jag tankt med uppdateringen. Sorry! Men jag har helt enkelt inte orkat satta mej pa internet cafe efter jobbet. Och internet hemma har jag inte heller hunnit fixa. Men jag SKA!
Nu ar jag hos alskling i Aten, darfor passar jag pa att sitta vid datorn nu nar han andra ar och jobbar.
Vadret ar inte mycket battre an i Ioannina, regnigt och blasigt, fy.

Tiden gar sa himla fort, ser att jag skrev 14 december sist, herregud. Innan jul och nu ar det snart var/sommar. Tyvarr kommer det nog fortsatta att vara dalig uppdatering tills jag fixat internet hemma. Jattetrakigt tycker jag, men sa ar det.

Men nog om min daliga uppdatering. Igar jobbade jag till 22 och sen tog jag bussen till Aten. Hade med mej alla saker dit och min chef trodde jag skulle komma tillbaka i april ar 2010 nar han sag min vaska som var storre an mej. Och jag ska bara vara borta i 5 dagar, haha. Men jag har faktiskt inte sa mycket med mej, det ar bara det att jag proppade i bada jackor i skor i vaskan. Jag tycker att det ar sa jobbigt att ha massa smavaskor.
Bussen gick 22:15 och jag var framme ca 04:00. Forsokte sova men det gick inte sa bra med tanke pa greklands fina vagar som ar fulla med gupp sa jag slog huvudet i fonstret hela tiden, jag holl pa att bli tokig for jag var sa trott!

Idag har jag inte gjort speciellt mycket, last massa roliga bloggar som jag brukade lasa varje dag forut. Men det ar faktiskt ganska kul att ha mycket att ta igen. Se hur folk forandras, till utsidan men aven hur deras liv andras. Kul :)
Sen har jag hunnit lasa lite Aftonbladet ocksa, maste ju veta vad som hander hemma. Fast jag brukar fa hora av mamma varje dag sa maste man ju kika lite i skvallervran ;) haha.

Ah jag ar sa hungrig hela tiden. Jag har atit hela dagen, det blir sa nar man bara sitter hemma. Men nu finns det inget mer att ata. Maste vanta pa A som kommer om ungefor 2 timmar och se vad vi ska ata. Hoppas han ocksa ar hungrig haha. Ah nu skulle jag faktiskt inte tacka nej till en stor fruktsallad... med chokladsas och gradde. Eller hur?!
Men det blaser sa mycket och jag sa har det hunnit bli morkt.. nej, det far vanta till i morgon istallet.

Nu ska jag duscha och sen lagga mej och lasa lite,
Puss och kram

RSS 2.0