God morgon!

Jag har varit vaken sen klockan 11:00 men min kare van Datorn fick vanta en  stund :) Laste lite skvaller tidningar som min mamma hade med sej. Ni vet Se&Hor och dom dar. Jag alskar att lasa skvaller haha.
Jag har dromt jatteskumma drommar hela natten, ni vet nar man vaknar upp och bara kanner "ah tur det var bara en drom". Sa underbart att vakna upp och kanna sej trygg, hihi.

Vad ska ni hitta pa idag? Jag ska ivag pa ett mote pa mitt jobb. Vi ska ta fram lite nya produkter och dom vill att jag ska vara med och valja. Disskutera lite om vad vi tror kommer salja bast och vad som gar att jobba med. Vissa produkter ar verkligen svindyra. Vissa kramer gar upp mot 1000 lappen, men da ar dom riktigt bra. Jag trodde inte pa sant innan jag provade mina produkter. Helt sjukt hur bra dom fungerar. Dom dyra kramerna har san effekt att dom fortsatter brannan efter solariumet. Den verkar i 24 timmar :) Vara kunder solar bara mellan 4 - 18 minuter. Alltsa, mindre solarium och mer branna med dessa kramer. Stort plus!

Maste leta fram mina papper om produkterna jag fick hem forra veckan. Jag har last lite om dom och kryssat i dom jag tycker verkar bra. Men sen idag ska vi fa se dom ocksa och hora av tillverkarna hur dom fungerar och sa. Sa da kanske jag andrar mej helt, vem vet.
Nu ska jag ta en dusch och sen borja gora mej i ordning. Maste fa i mej nan lunch ocksa.

Ha det sa bra,
Kram


Serie, mus och blond

Tjoho! Nu har jag precis tittat klart pa min serie Erotas. Tror det var det sista avsnittet. Jag ar sa javla kanslig, jag grater alltid till den serien. Jag grater av lycka och av sorg. Jag vet att jag ar tragiskt larvig, men sanningen maste fram HAHA.
Men en familj skulle flytta till London och en annan tjej berattade for sin man att hon var med barn. Ah, svart att frosta kanslan om man inte foljt serien varje dag i flera ar som jag hahahaha.

Jag har iallafall hunnit ata tusen ganger sen i morse, kakor, Chicken Wraps, korsbar, persika, potatis kott och bearnesas. Ja min mun har varit i ett standigt tuggande :)

Jag har ju som ni redan vet varit i Ioannina i tva dagar, inte gjort sa himla mycket. Mest varit ute och atit eller fikat. Var och kolla pa min kusins nybygda hus ocksa. Trevaningsvilla med tva jattestora terasser och balkonger. Helt underbart kommer det bli :) Basta ar att loftet kommer vara mitt.
Vi kom hem nangang i natt, runt tre skulle jag tro. Jag var sa trott att jag inte ens kollade pa klockan. Vaknade i morse och da betalade vi in det sista for motorcykeln och sen var vi och betalade hyran. Jag sager sahar, jag trodde att jag skulle smalta till en pol pa marken. Sa varmt var det! Hur varmt ska det vara juni - juli - augusti da? =/ Thank God for aircondition.

Anyway sa akte A till jobbet kl 13:30 och jag satte igang med stadningen. Det var inte sa mycket, mest att damma av, damsuga, tvatta klader och torka golvet. Jag brukar stalla skurhinken ute pa balkongen nar jag ar klar for det blir sa fuktigt i badrummet med den. Sa nar jag jag slutligen skulle torka golvet sa tyckte jag att det luktade jag ackligt ur hinken, sa hemsk att jag fick 10 kvaljningar sa jag hallde ut vattnet fort som bara den. OCH GISSA VAD SOM LAG I HINKEN?! EN MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUS! EN DOD MUS!!!!!!!!!! Den maste ha hoppat i och sen inte kunnat ta sej ur och drunknat. Jag hade alltsa vatten kvar i hinken. Det var hemskt, stackars lilla musen. Men jag forstar inte vart den kan ha kommit i fran. Men men.. vidrigt var det iallafall!

Over till mitt har nu. Jag ar sa himla dum ibland. Jag vet att nar jag ska exprementera med mitt har hemma sjalv sa blir jag aldrig nojd. Men hursomhelst sa vaknade jag i forrigar och hade ingenting att gora. Sa jag tankte att jag gar och koper en harfarg och ljusnar upp min utvaxt lite iallafall. MM right! Skulle aldrig gjort det for min utvaxt blev ORANGE! Jag fick panik och svimkansla. Jag lovar, mina ben darrade. Sa jag gick runt i min otroligt sexiga keps hela dagen. Pa eftermiddagen nar alla affarer och sant oppnade igen sa gick jag upp till en frisorsalong som nyligen oppnat och visade mitt har och fragade vad hon kunde gora. Och det hon kunde gora var att lagga slingor. Sa 16:30 satt jag i stolen hos frissan, som tur nog lyckades fa nagot snyggt ur det otroligt hemska!
Okej det blev liiiite blondare an vad jag onskat fran borjan, men det funkar.

Personligen trivs jag battre i ljust har, sa hellre att hon fick gora lite fler slingor an att lagga nan jattemork farg som tillslut blir rodaktig av sol och bad. Nej nej tack! :)  
Nu ska jag se om kladerna pa balkongen har torkat, det blir sa himla stelt av solen =/, har haft i halva skoljmedlet och anda ar handukarna harda. Kul!

Ha en fortsatt trevlig kvall,
Kram

  





 


Im baaack!

Heej pa er! Nu ar jag antligen tillbaka vid min alskade van Datorn haha.
Som sagt skont att komma bort ibland, men riktigt skont att vara tillbaka ocksa :) Har inte gjort sa mycket i Ioannina, lite fika lite shopping och varit hoooooos friiiiiissan. Antligen blev jag av med den grasliga utvaxten haha.
Berattar lite mer om det senare och kanske kommer na liten bild upp ocksa, sa, hall utkik :)

Nu ska jag matta min stackars mage som skriker efter mat
Ha en bra dag,
Kram

bloggflytt?

Tydligen sa har min blogg flyttats. Har varit krangligt att logga in hela dagen, sa det forklarar ju saken.
Idag tror jag att vi hade arets hittills varmaste dag. Men var jag pa stranden? Neeeej! Jag lag hmma och sov bort halva dagen. Skont att sova ut, men sen far jag angest av att inte inte ha utnyttjat dagen. Nu far jag verkligen se till att behalla brannan jag har lyckats med pa bara 4 dagar. Riktigt nojd!

Nu kollar jag pa Star Hellas, Miss Hellas och Miss young pa tv och forsoker packa lite samtidigt. Jag och A ska namnligen aka till Ioannina i tva dagar. En liten snabbis, men samtidigt skont att komma bort lite innan jobbet borjar ordentligt. Hoppas vadret ar lika harligt dar, Ioannina ar namnligen kant for sitt REGN haha, kul!

Maste fortsatta med packningen och sen hoppa in i duschen.
Ha en fortsatt trevlig vecka,
Kram!

God morgon!

God morgon/dag :) Har varit vaken sen klockan 10:00 men haft lite att gora.
Forst var vi och hamtade ett papper som intygar att A ska skriva sitt prov i morgon, han ska ta motorcykelkorkortet. Sen akte vi och fixade samma till mej. Nu javlar ska jag ta korkort =D Bilkorkort for min del. Om vi lyckas salja var bil till ett bra pris sa ska vi kopa en liten bil till mej ocksa. Nu kanner jag mej motiverad hahah.

Nu sitter jag och letar lagenhet. Vi vill ha storre, rattare sagt vi behover storre. Jag har kopt en tidning som ar full lagenheter som hyrs ut, jobb och sant. Det finns manga. Vi behover en lagenhet med ett sovrum (kok och vardagsrum far garna vara tillsammans), badrum, fin balkong,frash(nytt?) parkering, inte for dyr och i ett bra omrade. Hahahaha! Lycka till sager jag bara.
Det jobbiga med deras annonser ar att det inte finns nagra bilder. Sa man maste ringa och bestamma tid och dag. Det maste ju sjalvklart passa bada och sen om det ar fler lagenheter tar det ju ar och dar.
Okej, visst sager inte en bild allt, sjalvklart vill man alltid aka och titta, men vissa ser man direkt att det ar ingenting for mej eller sa tycker man att det ser ut att vara natt att titta pa.
Men nu maste man aka och kolla ALLA. Mycket jobb men samtidigt ganska roligt :)

Hade tankt att aka och lagga mej pa stranden en stund med nan bra bok. Men jag orkar inte ga till bussen hahaha. Gor det kanske i morgon nar A har skrivit sitt prov :) Vad ska jag gora idag da? Det blir slappt. Har kant mej lite halvkonstig i tva dagar. Trott och seg.. illamaende och ingen aptit. Blaaa! Har satt pa en tvattmaskin som ska hangas om en stund och sen blir det bara tv idag tror ja.
Pa kvallens meny star det Gyros. Orkar inte laga nanting sa det blir bra :)

Eurovision tyckte jag var ratt trakigt igar, jag sag alla bidragen men gick och la mej nar rostningen borjade. Orkar inte se alla 43 lader som ska rosta. Sa blir man anda bara irriterad for att dom rostar sa himla konstigt.
Grekland kom ju riktigt bra till, men Sverige kom ju pa 18 plats! Visst var hon inte bland som basta, men battre fortjanade hon.

Nu ska jag leta vidare i min tidning
Ha en bra dag, Kram!


Tillbaka till datorn

Heej bloggen!
Valdigt dalig uppdatering, trodde att jag skulle sitta vid datan nan gang under veckan. Men icke! Riktigt skont.
Dagarna har gatt sa otroligt fort. Tiden gar fort nar man har roligt, men varfor ska det vara sa? Det ar ju da tiden ska ga sakta och helst sta still.
Forsta dagen var nog den som gick mest sakta, konstigt nog. Kandes som vi hann med massor. Sen rann dagarna ivag...

Vi har solat och badat, shoppat lite och atit gott saklart! Vi lagade bara mat hemma en dag. Men det ar ju klart man passar pa att njuta fullt ut av semestern. Eller hur?
Jag har haft det sa himla bra den har veckan. Onskar verkligen att dom kunde stanna langre eller om man kunde spola tillbaka tiden och bara pausa. Vill ha min mamma har ju.
Det konstiga ar dock att nar jag pratade med mamma i telefon sa kandes det som om hon inte varit har ens. Man "vanjer" sej sa fort. Jag menar en vecka ar ingenting. Man hinner inte fatta att man har akt innan man ar hemma igen. Nasta gang mamma far du stanna minst 3 veckor, sadesa!

Morsdag i morgon ocksa.. lilla mamma :) Hoppas att du vet att du ar varldens basta mamma. Det ar du verkligen!
Saknar er nagot otroligt, kom tillbaka!

Det kanns annu mer ensamt eftersom A jobbar ocksa. Han kommer forhoppningsvis vid 22:00. Hoppas att han inte kommer senare sa att han hinner se Eurovision med mej. Inge roligt att inte ha nogon att kommentera med. Jag har faktiskt inte hort natt bidrag forutom grekland och sveriges.
A men juste, rosta grekland ikvaaaaaall okeeeeeeeej? :) For min skull! Hihi

Nej nu maste jag duscha och sa innan kvallen startar, maste vara klar innan det borjar. Nog for att det kommer vara massa uppvisningar och reklamer innan det satter igang. Men jag har ingen lust att fona haret och sant i pauser. Nej nej, nu blir det duschen.

Kom igen nu Charlotte och Kalomoira, Heja heja! Hahaha

Ha en riktigt mysig kvall!


Saknad!

image94
Vilken underbar vecka vi har haft. Men det gor sa ONT att du har akt nu. Jag ville att du skulle stanna kvar. Varfor var du tvungen att aka ivag?! Jag behover dej har! Att vara med dom man alskar mest av allt pa hela jorden, tillsammans for en gangs skull var underbart.

Min lilla underbara och basta mamma, jag alskar dej mest av allt. Snalla lova att  du kommer snart igen. Jag behover ha dej har. Det spelar ingen roll hur gammal jag ar, jag kommer alltid att behova dej. Alltid vilja ha dej hos mej.. jag kommer alltid att grata lika mycket varje gang vi skiljs at.
Salla lat mej vakna upp, sag att allt bara ar en drom.. sag att du fortfarande ar har och att du ska stanna foralltid!

Ater igen, tack Mamma, Natanael och Daniel for en underbar vecka i Aten. Hoppas ni kommer snart igen. Annars ses vi i Stockholm efter sommmaren.
Jag alskar er


Godnatt!

Nu ska jag satta pa nan film och forsoka sova. Kommer inte bli latt kan jag saga :)
Kommer nog inte bli mycket bloggande den har veckan. Datorn kommer absolut inte vara min basta van den har veckan, skont for den sa far den vila lite ;) Tragiskt att den ska behova sta ut med mej sa mycket, men men... haha.

Ha en trevlig helg/vecka!
#Kram

..

Your lips, your eyes, your smile, your kiss
I must admit it's a part of me
You please me, complete me, filling me
Like a melody
Your soul, your flow, your youth
Your truth is simply proof
We were meant to be
But the best quality that's hooking me
Is that you're loving me for me


'Stripped of all make-up
No need for fancy clothes
No cover ups, no push ups
With him, I don't have to put on a show
He loves every freckle, every curve
Every inch of my skin
Fulfilling me entirely, ooh
Taking all of me in
He's real, he's honesty
He's loving me for me'


Fredag

God morgon, god morgon! :)
Har precis varit och handlat frukost. Ska varma lite mjolk, gillar absolut inte de grekiska mjolken. Men om man varmer den och haller i en tesked socker sa brukar det funka :)

I MORGON BITTI KOMMER MIN MAMMA OCH MINA BRORSOR!!!!!!! Jag far fjarilar i hela magen nar jag tanker pa det. Antligeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!
Maste stryka all tvatt, finns absolut ingen plats att ha sant liggandes nu nar det ska vara madrasser och sangar overallt. Sen maste ju saklart lagenheten damsugas och dammas av lite extra. Forsta gangen mamma kommer hem till oss, sa... maste ju visa att jag klarar av att halla rent iallafall. Det vet mamma egentligen redan eftersom att jag blir acklad av allting. Minsta smula i min sang sa far jag panik. Byte disktrasa varannan dag. m.mHahahaha!

Nu maste jag ata frukost och borja med stykningen innan A kommer hem. Tydligen sa ska hans kompis ata lunch med oss idag. Men vad ska man hitta pa till lunch da? Hm...
Tanker, tanker...

#Kram

Simply the best

image93

Saknar!

Sitter och tittar igenom lite gamla bilder jag har pa datorn. Studenten och saklart lite larvbilder pa mej och min basta basta van. Jag skrattar lite mycket varje gang jag ser var video som Isabella filmade pa var tjejkvall.
Saknar hur vi varje morgon ringde varandra, "Anna, jag tror jag skiter i engelskan. Orkar inte ga upp. Ska vi ga pa natur istallet efter lunch?" Man hinner inte fa natt svar av Anna eftersom hon redan somnat om och tappat mobilen nanstans under kudden HAHAHAHA.

Finns sa mycket att namna, men mest av allt att jag saknar vara stunder. Men du kommer alltid att vara min basta van, hur langt ifran varandra vi an ar.

   


God(?)morgon!

God morgon :) Har sovit lite halvdaligt, ni vet nar man vaknar varje timme och kanner sej rastlos? Sjukt!
Men, jag gick inte upp forren vid 10:00 och at frukost. Sen gick jag upp till kyrkan har uppe, kande att jag behovde det. Man blir sa lungn av att vara i kyrkan.

Sen gick vi och handlade lite, storhandla far det bli i morgon. Eftersom vi far besok pa lordag, vi blir namnligen 3 personer till hemma och da behovs det ju lite mer mat i huset. Hihi!
Sa trakigt att molnen typ har tagit over. I morse var det helt molfritt men nu ser jag att dom borjar komma igen :(
NEEEJ!

Min chef ringde mej i morse ocksa och sa att allt ar i stort satt klart, bara elen som ska dras. Ska dit nasta vecka (troligen) och se hur det ser ut. Spannande spannande!
Pa tal om det sa maste jag ocksa sola, skulle egentligen gatt idag men jag har gjort illa benet pretty bad sa det gar inte..

Ska snart hoppa in i duschen och sen platta haaaaret. Jag har sett ut som en pudel i tva dagar, men haret behover vila fran fonen och plattangen ibland :) Fast jag ar inte sa duktig pa det!  Istallet lurar jag mej sjalv med att alla min produkter hjalper och skyddar mitt stackars har.

Nu ska jag ata kalamata olilver.. MM!!! ;D

#Kram


@home

Tjabba tjena halla! Nu har jag precis kommit hem, va och lamnade en kompis pa busstationen. Hon var bara har en liten stund, vi at frukost tillsammans och snackade lite skit som vanligt.
A ar pa jobbet, har ingen aning om nar han kommer hem. Tidigast 18:00 skulle jag tro.

Idag verkar bloggen fungera som vanligt iallafall, far val se om inlagget publiceras eller inte. Igar hade jag skrivit ett laaangt inlagg och nar jag skulle spara & pumblicera sa blev jag utloggad. Sur? JA en aning!

Gud vad jag har blivit lat, magen skrek efter mat i morse och jag orkade inte ens plocka fram frukost och inte ens tanka pa att plocka undan den sen. Vad ar det med mej?
Risk att jag later som en riktig lat snorunge nu, men jag onskar verkligen att jag hade nan som lagade maten at mej, plockade undan, diskade, tvattade. ALLT! Tank, det hade man i flera ar...utan att vara tacksam eller att hjalpa till lite mer. Tack mamma! :)

Oh, hoppas vadret blir finare till pa lordag. Det ar molningt men varmt. Jag vill ju att mamma och brorsorna ska fa se lite sol. Men ar det varmt och inte regnar sa funkar det iallafall.
Mamma sa i telefon att jag har massa klader hemma jag har glomt. Nar jag bad henne namna lite ur garderoben undrar jag vad jag tankt med? Jag forstar inte hur jag kunnat glomma ta med mej sant jag brukar anvanda ofta. ANTAR att jag trodde jag skulle kunnat komma hem och ta det sista, men det blev inte riktigt sa. Tur att mamma och brorsorna inte utnyttjar alla 60 kg dom far ga pa med, sa kan hon ta med sej mina saker.

Nu ska jag ta in kladerna fran torkstallningen pa balkongen, inga regnskadade klader tack! Hihi!
#Kram


Strulig blogg.se?

Bloggen strejkar idag. Ingenting verkar vilja funka, riktigt segt!
Det far bli mer bloggande i morgon, nu ska jag snarka som min kusin brukar saga.
Godnatt!

Helt slut!

Hej pa er! Har precis kommit hem fran en shoppingrunda. Jag ar helt slut!  Det blir en riktigt riktigt kort inlagg, forhoppningsvis orkar jag skriva senare ikvall.
HIttade iallafall 3 nagellack, 2 linnen och en nyckelring. Tycker nycklarna behovde piffas upp lite :)

Nu ska jag forsoka koppla av  och glo lite pa tv.
#Kram

God morgon

Ska snart borja gora mej i ordning och ta bussen till stan. Jag ska traffa en kompis, kolla i lite affarer och ta en fika. Men vad ska man ha pa sej? Oh! Alltid samma problem.. vadret verkar okej, men shorts blir det inte. Jag ar sa frusen av mej haha. Far val rota lite till i garderoben.

Idag fyller min alskade kusin Rebecca 13 ar, redan tonaring! Grattis gummsan!

Har sagt i flera dagar nu att jag behover kopa nagellack. Men det  blir aldrig sa.. sen nar jag val ar i affaren kanns det som om jag har alla farger jag gillar. Anda vill jag ha ett nytt, haha komplicerad jag ar!
Maste kopa en ny 'make up svamp' och en mascara. Sa det verkar som jag far tillbringa eftermiddagen till att leta prylar till 'mitt andra ansikte'. Annas mamma brukade saga sa till mej och Anna nar vi vaknade pa morgonen och var sminkade och klara. "jaha tjejer, har ni satt dit ert andra ansikte nu?" HAHAHAHAHAHA! Foresten sa ar Annas forladrar mina idoler, roligare far man leta efter jag lovar!

Nej men nu maste jag leta klader, annars kommer jag bli jattesen!
Ha en underbar dag,
#Kram


Outsiders

Har precis suttit och kollat pa webtv pa kanal5.se. Alskar att se pa Outsiders. Sag om natt slags tvangssyndrom en tjej hade, hon var jatte fixerad av sitt utseende och spendar 6 timmar for att sminka sej varje dag. Annars gar hon inte ut! Hon hade nan speciellt ordning hon gjorde allt pa. Allt for att se 'perfekt ut'.. snacka om jobbigt!
Sen var det ett annat avsnitt om en kvinna som var man pa insidan. Hon hade alltsa, ursakta mej men testiklar istallet for livmoder och aggstockar. Hon hade alltsa testiklarna pa insidan!
I samma avsnitt fick man se en transexuell, en man som blev kvinna. Hela hans familj hade vant honom ryggen, dom anda han hade kontakt med var hans tva kusiner. Hans syster hade tydligen sagt att "det hade varit lattare om det funnits en grav att ga till". Dom onskade alltsa att han hellre vad dod. Och hans mamma hade sagt att, att vara transexuell ar varre an att vara pedofil.

Hur fan kan man saga sa?! Jag forstar mej inte pa vissa manniskor. Man alskar val sitt barn precis som det ar? Visst ar det val lite jobbigare om det skulle vara sa att sonen vill vara kvinna istallet. Men han gor det inte for att han vill, utan for att han kanner att han skulle varit kvinna istallet! Alla maste ju fa ma bra och leva. Eller hur?
Fyfan for sanna manniskor som skams over sina barn!!!

Sag ocksa avsnittet om Aurosia, en jattevacker tjej som lider av BDD. Samma sjukdom som tjejen som sminkar sej i 6 timmar lider av. BDD handlar om inbillad fulhet. Finns sakert manga som lider av sjukdomen som inte ens fatt diagnosen. Men den har tjejen forsoker bli av med sitt sjukdomen.
Du kan lasa om Aurosia har  http://theheartbeatofadoll.blogg.se/.

Ha en trevlig kvall!
#Kram

Sondag @ home

Oh vad trakigt det ar med sondag, allting ar stangt. Jag blir deprimerad! Idag har jag inte gjort sa mycket, stadat lite grann. Pa tal om det sa har min skurborste dott. Dom dar tjocka "tradarna" gar av en och en, sa nar jag hade skurat klart fick jag ga runt och plocka upp dom overallt. Suck!
Pa lordag kommer min mamma med min brorsor, gud vad harligt det kanns att kunna saga PA lordag. Och inte den 17 maj :) Antligen!

Min alskling ar hos sin pappa pa sjukan, men idag ar sista dagen han ar dar. Hans pappa blir utskriven i morgon och aker hem med flyget som gar klockan 19:00. Tur att allt gatt bra.
Som sagt finns ingen bensin i Aten. Slut, slut, slut! Och i morgon ska taxibilarna strejka ocksa. Undra hur sjutton ma ska ta sej till jobbet. Jag hade nog en poang nar jag sa att man ska skaffa sej en cykel. Det ska jag gora, da kommer man sakert fram iallafall!!!
Grejen ar den att det ar omojligt att ta sej nagonstans utan bil/moppe i Aten. Avstanden ar sa pass langa att det behovs ett fordon. Suck igen!!!
Till nagot roligare,
image86
Min basta van Anna fyller 20 ar idag, GRATTIS! Ni som vill kan gratta henne pa HeyImAnna.blogg.se.  Hon blir nog jatteglad da :)

Nej nu orkar jag inte vara trakig langre, duschen vantar. Sen ska magen fa mat :)
Ha en fortsatt trevlig sondag!

#Kram


Strejkland?!

Nu maste jag papeka nagot som greklands befolkning ar bast pa. Namnligen att strejka!
For nan manad sen stejkade elbolagen. Folk var utan el i over 8 timmar om dagen, holl sej i over en vecka. Tank er alla matbutiker och sant, massa mat fick slangas. (Kan saga att jag inte at kott pa ett tag efter det). Sen strejkade telfonbolagen i 48 timmar.
SEN hade sopbilarna strejk i over 2 veckor!!!!! Tv sa dagligen att om soporna inte tagits bort da skulle det borja frodas massa ackliga bakterier som i sin tur utvecklas till ackliga sjukdomar. Fyfan! Nan stackars gubbe hade forsokt branna upp dom, vem kan klandra honom?
Ni trodde val inte att det var slut dar? NEJ NEJ, nu strejkar alla lastbilar. Japp, nu finns ingen bensin!! Eftersom inga lastbilar kommer med pafyllning. Normalt va?
Om strejken inte lagger av snart sa kommer inga fordon kunna ta sej fram.

Nar vi var pavag hem fran praktiken idag hade vi 4 km kvar att aka med den bensinen vi hade. Som TUR var hittade vi en bensinmack fast med en ko pa ca 30 bilar. Vi smog oss forbi och fick bensin. Woho tur! Annars hade vi val fatt ga hem eller nanting.

Dagens basta tips: Att skaffa sej en cykel har nere vore inte dumt!

#Kram

Sista praktiken

Hello pa er! Oh, jag ar sa himla matt. Jag var jattehungrig och sen nar man atit upp allt alldeles for fort sa kan man tro att man aldrig mer kommer vara hungrig. Sa kanner jag nu! Men gott var det iallafall.
Vad har ni gjort idag? :) Har ni fint vader?

Vi har lite molnigt, ganska skont i solen. Men det blev inga shorts idag, eftersom att vi akte motorcykel sa blev det annu kallare.
Jag har varit pa praktiken och som det lat idag sa var det sista gangen jag var dar. Yes! Fyfan vilka manniksor, bade personalen och kunderna. Oh! Ska bli riktigt skont att slippa dom. 

I morse upptackte jag att min Oboy nastan ar slut =O, tur att mamma kommer om en vecka. Vet nan om det finns Oboy eller natt liknade pa Lidl? Greklands egna chokladpulver gar inte att losa upp i kall mjolk =/ och sa ar det valdigt beskt. Fy!

Nej nu maste jag nog lagge mej en stund pa sangen och smallta maten kanner jag.

#Kram


Lordag

image85
Nu ska jag satta mej pa balkongen och ata frukost. Mysigt va? Forutom praktiken har jag inget annat planerat for dagen. Skont att ta lordagen som den kommer efter en stressig fredag. Vadret verkar iallafall vara fint, sa kanske kan shortsen aka pa idag. Igar var det folk pa stranden. Sommar!

Ha en underbar dag!
(7 dagar kvar)

Nattinatti!

Nu har jag atit, proppmatt ar jag och sa har jag precis duschat. Ska satta pa nan film och lagga mej i sangen. Jag ar som som sagt helt slut. Skulle somna om jag forsokte, men det ar liite for tidigt. Efter filmen sa slocknar jag nog :)

Hoppas ni haft en bra dag :) Godnatt!
image84

Hemma efter en stressig dag

Hej pa er! Antligen ar jag hemma. Jag ar helt slut, bara tanken pa att jag maste laga mat ar hemsk.
Vackarklockan ringde klockan 08:45. Da skulle vi forst till banken och betala lite rakningar, sen kolla bromsarna pa motorcykeln, efter det aka javligt langt for att fixa bromsarna. Nar vi var klara dar var klockan redan 12:15 och A borjar jobba 13:30, tank pa att vi var langt hemifran och vi skulle hinna till var 'sparbank' ocksa. Sen var det hem fort som sjutton och ata fortare an sjutton och sen pysa ivag.
A korde mej till busshallsplatsen, som jag idag visste vart den lag, och sen bar det av till praktiken.

Bussresan hem var inge vidare. Forst och framst var det vaaaldigt varmt inne i bussen, och SEN satter sej en kille brevid mej och han luktade fotsvett, vanligt svett, alkohol och cigarettrok. Inte nog med det sa kommer det in nan med sandar billig och stark parfym. Dar skulle jag sitta i 40 minuter! Jag trodde jag skulle svimma.

Det som ar lite roligt ar att i Glyfada dar jag praktiserar sa klar alla sej som om dom ska pa fest, aven fast klockan bara ar 10 pa morgonen. I vanliga fall brukar jag fixa mej liite extra eftersom att man vet att folk stirrar pa en annars. Men sa idag sa kande jag for att ha riktigt stoora byxor pa mej, langt tajt t-shirt och min madonna kofta. Ni vet dom Madonna hade designat for H&M i vintras? Och stora runda orghangen.Jag sag ut som en hipp hoppare. Det var sa kul att se allas reaktion, men kande t o m blickarna i ryggen, HAHAHA.

Nu ar jag hemma och har precis stadat lite grann. Vi hade sa brattom tidigare att vi lamnade lagenheten i kaos.
Men nu ser det fint ut igen :) Men snart maste jag gora nanting att ata, jag ar vralhungrig. Men jag maste vila en liten stund forst (trycka i mej lite barbeque chips ocksa).

Nu ska jag ringa och se om mamma har kommit av baten. Hon akte till åland med jobbet i morse, pa en tolvtimmarskryssning. Jag sa att hon skulle halla sej nara livbojarna iallafall hahahha :)
Jag tycker att det ar laskigt att aka bat, eller ja pa kvallen iallafall. Natt jag gillar annu mindre ar att flyga. Dom dar javla luftgroparna. Oh!

#Kram
image83

Bytt ut colan?

Nastan sant, idag har jag hallt i mej massa juice istallet. Jag va saa nara att ta cola nere i affaren, men i sista sekund tvingade jag mej sjalv att ta juicen istallet. Lika gott om inte godare med juice. Nu ska jag bli nyttig. NOT!
Jag har precis proppat i mej massa chips. Men jag ar hungrig och A ar fortfarande pa sjukhuset hos sin pappa. Hoppas han inte blir sen. Killar har valdigt latt for att lata tiden rinna ivag utan att dom forstar det.

Vi har ju kopt motorcykel, en Suzuki. Kommer inte ihag vad den heter exakt, inte riktigt min grej det dar. Men idag lyckades vi iallafall salja moppen, TILL EN SOM INTE ENS KAN KORA DEN. Det ar sant. Han lamnade den i stan och ska hamta den i morgon med nan van, hahahahaha. Men men, det viktigaste var ju att han gav summan vi ville ha for den :)

Min kottgryta blev god faktiskt. La i lite rod paprika ocksa. Fort och enkelt :) Ska varma upp och ata snart, dvs om min lilla plutt vill komma nangang.
Idag har jag varit riktigt hungrig heeela dagen. Vad ar det med mej? Nog for att jag brukar ata mycket, men sahar? Herregud!

Anna, jag maste komma hem snart sa vi kan ga till Konsum, 7eleven, godismonstret, kinaresturangen och sen hem. Sa Alex kan filma oss och skratta at oss nar vi kakar allt igen. "Far jag se nar du tar en riktig tugga nu da, kom igen" HAHAHAHA!

Eller ata kakor klockan 04:00 nar vi ska upp 07:00 till skolan. HAHAHAHA!
Saknar dej och vara stunder saaa mycket!

Nu ska jag ata en bit sockerkaka.... bara en bit.. kanske tva, men inge mer hahaha! :) Men vad sa vi senast i morse? Ata bor man annars?... dor man!

#Kram

Just me

image82

Bara för uppdaterandets skull...

Kort inlagg

Yes, antligen funkar musiken pa min sida. Jattetack amaialayla.blogg.se!
Vet inte hur lange jag holl pa och kranglade med playlist.com. Men nu sa!

Nu ska jag borja med maten, men ni kan ju passa pa att njuta av musiken :)

#Kram

God morgon!

Hoppas ni har sovit gott. Jag sov bra till klockan 06:00, sen gick alskling upp och skulle till jobbet. Efter det dromde jag jattekontsiga drommar och vaknade varje timme..
Men nu ar jag iallafall uppe. Har diskat lite, kan inte ha massa disk nar jag ska laga mat senare. Tankte att jag skulle gora nan kottgryta med ris. Det blir natt enkelt som att slanga i matlagningsgradde med lite soya :) och nan god sallad till det.

Har sitter jag och snackar om lunch/middag nar jag inte ens har atit frukost. Men saken ar den att jag glomde kopa Coco Pops, ooooh vad jobbigt. Sa nu maste jag antingen kla pa mej och ga och handla eller helt enkelt ata natt annat. Inte for att jag vet vad det skulle vara sa det blir nog ivag till affaren. Latmask som jag ar orkar jag inte ens tanka tanken pa att ga ut redan nu. Men ata bor man annars dor man!

Sitter och kollar pa morgonprogram, dvs det anda greklands kanaler visar till klockan 13:00, sen ar det nyheter och SEN borjar det lite roligare programmen. Vad ska man hitta pa tills dess?

Grattis Zabina till jobbet, antligen! Hoppas du trivs och att allt gar bra nu. Det var jobbet i djursholm va? :) Vad glad jag blir for din skull

Nu ska jag tycka synd om mej sjalv i 5 minuter till for att jag maste ga och handla sahar tidigt och sen gar jag, haha.
Ha en bra dag!
#Kram

image80

..hemma

Nu har jag precis duschat, det blev en riktig ångbastu inne i badrummet. Men jag maste ha kokhett vatten. Oh vad jag saknar att ha badkar, och jamt varmvatten. Det ar ett stort minus for grekland. For det forsta att man inte kan anvanda sa mycket vatten eftersom det blir svindyrt och sen att man maste varma upp vattnet innan man ska duscha, och det racker inte speciellt lange heller. Sa det blir alltid stress i duschen om man ska hinna med allt.. ingen direkt avkoppling.

Nu haller jag pa och gor varm Oboy, sa gott! :) Maste nog och kolla mjolken nu, kanske hela koket brinner.. not good!

#Kram


Grattis min alskling!

Idag fyller som tusen ganger tidigare sagt min alskling 24 ar. Trakigt nog har vi inte hunnit fira nanting. Jag sprang ner och kopte en liten mini bakelse och satte ljus i morse. Tydligen maste man forbestalla tartor har. Hade ingen aning om det. Men men.. tanken som raknas eller hur? :)
image79

Idag var jag pa praktik. Skulle vara dar klockan 10.00, HEJ! Klockan tjugo i letade jag fortfarande efter busshallsplatsen liksom. Javla buss! Det akte varsta omvagen, men som tur var sa var det helt trafikfritt sa jag va framme efter 40 min. Val dar gjorde jag ingenting. Forstar ni att jag stressade upp klockan halv 8, hann inte ens ata frukost fast min stackars mage skrek efter mat, letade i 40 min efter busshallsplatsen och val dar finns inget att gora. Och tydligen ska jag dit 2 - 3 ganger till. Jag menar, why? Men jag maste vara en duktig flicka och aka dit iallafall, jag behover ju inte precis jobba ihjal mej, hihi.
Dagens tips: Om du ar osaker pa hur du ska aka nagonstans sa kolla upp det senast dagen innan, ett stort plus jag lovar.

Jag har inte gjort sa mycket mer intressant idag. Det ar sa himla trakigt vader, molnigt kallt. Efter praktiken och alla sma arenden akte jag hem och at och sen vilade jag i 2 timmar. Skont!

Nu ska jag ringa tillbaka till mamma, vi pratade for en stund sen men hon fick panik pa deras telefon som surrade jattemycket sa hon skulle leta reda pa den gamla telefonen och koppla in den. Nu ska vi se om hon lyckats!
(10 dagar kvar till ni ar har nu)

Ha en fortsatt trevlig kvall, om nanting intressant dyker upp upptaderar jag genast om det. Hall utkik, hahaha!
#Kram


Sovdags

image75
Godnatt!

All I need is your love

image73

Matt och belaten!

Sadar, nu har jag atit mej riktigt matt. Tror att jag spricker snart, haha. Sa sager jag alltid, sen ar jag hungrig igen om nan timme. Men da har jag min lilla twix som vantar..

A var hemma och at i stress som vanligt, sen var det bara ivag fort som bara den till jobbet. Han ar alltid sen till jobbet haha. Nar han ska vara dar sa aker han hemifran. Bra va? Och jag far alltid panik nar han ska kora mej nagonstans for jag hatar att kommer sent, pinsamt. Men han kommer alltid pa massa saker han ska gora innan vi kan aka. Nar han ber mej vacka honom en kvart innan vi ska aka da forvantar jag mej att han bara klar pa sej, borstar tander och sa ar vi klara att aka. NEJ NEJ, sa ska vi ata frukost och rengora bilfonsterna. Och jag kokar och pyser av ilska. Hahahaha, min lilla alskling, du maste lara dej att planera tiden battre.

Egentligen ville A ta med sej datorn till jobbet, och da blir jag ledsen. Datorn ar ju liksom min anda 'van' har nere. Jag kanner mej annu mer ensam da, haha. Sant!
Men efter att ha overtalat honom om att vi faktiskt inte har nan film han inte sett, att han anda inte kommer ha internet och att batteriet kommer do inom 2 timmar sa fick jag ha kvar den. Min basta alskling!
I morgon fyller han som sagt ar, men det blir bara litet firande eftersom att han maste vara hos sin pappa. Men jag koper tarta efter praktiken i morgon pavag hem :) Det blir bra!

Min cola ar slut nu ocksa :( men jag ska inte kopa en till, maste borja sluta dricka det varje dag. Byta ut mot juice eller iste iallafall :) Vad dricker ni helst nu pa sommaren?

#Kram


Mini gris

image72

Helt otroligt vad liten och sot. Inte ofta man sager det om grisar.
Men visst ar den helt underbar?

Min dagliga dos

Sadaaaar, nu har jag varit nere och kopt tva twix och en coca cola, i burk sjalvklart. Kanske later lojligt, men jag AR beroende av att dricka minst en cola om dagen. Haha, nej men det ar mest en inbillning. Maste sluta med det nu nar varmen kommer och byta ut den mot minst tva vattenflaskor. Men det ska nog inte vara nagra problem.
Jag kopte ocksa ljus till min alskling, en tva och en fyra. Jag har inte kopt nan tarta an, men koper jag den nu sa finns det inte en chans i varlden att han missar att den star dar inne. Jag vill ju att det ska vara en overraskning.
Hm.. maste funderara lite pa den.

A ar pa sjukhuset hos sin pappa igen. Tydligen ar hans mamma pavag ocksa. Jag tycker det var lite dumt av henne som inte akte med honom igar. Han ville ju ha sallskap och kommer behova det fran morgon till kvall i morgon. A jobbar hela natten och kan inte sitta uppe i tva dygn liksom. Hans mamma jobbar inte dom har dagarna iallafall sa varfor inte aka med sin man som ska opereras? Sa efter att A ringde till henne och berattade att han pappa var ledsen/irriterad over det tog hon bilen hit. Men man tycker ju att man kan tanka pa sant sjalv. Jag erbjod mej att byta av A i morgon, sa han kan aka hem och sova sa kan jag sitta dar i nagra timmar. Jag forstar ju sjalv att man vill ha sallskap, jag mernar han har tydligen inte ens tv pa rummet. Men men.. det verkar losa sej.

Idag har det inte varit sa fint vader som jag hoppats pa, hade tankt ta en promenad men det blev molnigt sa jag vagade mej inte ut sa langt. Kul om det borjar regna liksom. NEJ tack! Far hoppas att solen skiner mer i morgon :)

Ringde till mamma, men hon var ute och promenerade med mormor.. jag far panik nar jag ar ensam for lange, kanner att jag bara maste ringa till alla och babbla i timmar.
Nej nu hoppar jag in i duschen och tar hans om stackars, ensamma lilla mej, haha!

image71

God morgon!

God morgon! Kanns skont att vara uppe tidigt. Inte for att jag har nagot speciellt att gora, men sover man bort halva dagen blir man sa seg.
Sen kan jag inte sova ordentligt nar A inte ar hemma, han gick upp klockan 06:00 for att folja med sin pappa till sjukhuset. Han ska operara sej i morgon eller pa torsdag. Men inget allvarligt som tur ar =)

Jag ska kila ivag till affaren och kopa partyhattar och lite annat roligt. Min alskling fyller namligen 24 ar i morgon. Han ar inte speciellt glad och tycker att han borjar bli gammal, hahaha. Min lilla plutt!
Och om fem dagar fyller min basta van Anna ar, trakigt att jag inte kan vara dar och fira hennes 20 arsdag.

Funderar pa om jag ska ga ner till frissan och bestalla en tid till slutet av veckan. Skulle verkligen behovas bade slingning och liiite klippning. Jag hatar att klippa haret, det kanns sa kort fast dom bara klippt av 2 cm hahaha.
Nej men jag vill inte ha blondblonda slingor sa att man ser blond ut, utan mer guldiga som bara ljusnar upp lite grann.

Sadar vill jag ha det igen, lite halvblont. Alltid finast att visa att man anda ar brunharig egentligen. Blondera hela haret skulle jag aldrig kunna gora, det passar mej inte. Men kommer nagon frisor lyckas? Jag som bara litar pa min kusin, hon gor mej alltid nojd. Andra frisorer missnojd...jobbigt det dar. Hur kanner ni nar ni varit hos frisoren? Oftas nojda eller missnojda?


Tidigt uppe och nya skor

Heej pa er! =) Jag blir sa glad nar jag kollar statistiken och marker att den gar uppat for varje dag. Superkul!
Jag ska forsoka vara sa intressant som mojligt, det ska ju vara roligt att lasa. I mitt liv hander det inte sa jattemycket just nu, men forhoppningsvis kan jag fa med liiiite intressant iallafall =) Annu en gang, jattekul att ni laser, fortsatt med det. Hihi!

Idag gick jag upp klockan 08:00, alltsa 07:00 svensk tid!!!!! Jag kan inte minnas sist jag gick upp sa tidigt faktiskt, maste varit nar jag jobbade i kladbutiken innan jul, da jag borjade klockan nio. Men hur som helst sa hade vi massa att gora. Forst var vi pa banken i 1000 timmar, om nagot lan alskling ska ta for att bygga klart huset. Jag satt pa en stol och snodde deras konstigt nog goda karameller, haha. Sen betalade vi lite rakningar. Akte och handlade lite i mataffaren och seeeeeeeeeeeen akte vi till stan och kopte mina alskade skor. Jag har gatt och kikat pa dom ett tag nu, men idag provade jag dom och blev helt kar. Ska lagga in bild pa dom. Dom fanns aven i svart och ceriserosa. Dom lag liten under femhundralappen i kronor =)

Sen vart vi pa H&M och bytte en troja till A som var for stor, det blev tva trojor till. Likabra nar vi anda var dar. Han behovde lite nya sommartrojor. Jattefina var dom, en turkos och en lila med natt tryck i fram.
Vad gjorde vi sen? A men sen akte vi hem och lagade maaaaaat, kyckling med potatis i ugnen. Jag alskar kyckling, tillagad pa alla mojliga vis,haha. Efter maten gick jag en liten promenad, alskling tvattade moppen. Jag ar sa avundsjuk pa dom som bor backen upp vid vart hus. Vilken utsikt. Dom ser halva aten.. utsikten tycker jag spelar stor roll. Vi ser liksom hus en meter ifran, hus at hoger och hus at vanster  Jatteroligt!

Nar jag kom hem satte jag mej pa balkongen och laste ur boken "Anhörig", den ar fangslande. Hon skriver pa ett sant fritt och lattlast satt, slanger in lite engels slang ocksa. Sjukt bra handling ocksa, verklighetsbaserad. Det ar nagot jag gillar med filmer och bocker, nar dom ar verklighetsbaserade. Det blir en helt annan kansla da. Tycker inte ni det?

Lagger in mina fin fina skor nu. Ha en trevlig fortsatt mandagskvall.
#Kram

 


:)

Nu kanns det lite battre. Tittade lite pa teve och glomde for en stund bort allt som stor mej. Jag kom pa att jag far ta itu med det nar den tiden kommer. Det ar ingen ide att sitta och reta upp sej pa saker man anda inte kan gora nanting at just nu. Eller hur? :) (ska forsoka att halla kvar den tanken)

Meeeen, vad har ni haft for er idag? Jag har bara slappat hemma, skont faktiskt. Duschat, plattat haret och malat naglarna. Det var det! Hoppas ni haft det roligare.

Ska ga och lagga mej i tid idag, kanner mej redan valdigt trott. Jag brukar faktiskt lagga mej i sangen och lasa. Dricka natt varmt, t ex varm oboy eller te. Det ar valdigt avkopplande. Skont att vara avlappnad, jag somnar snabbare och lattare da. Annars ligger man och vander och vrider och somnar aldrig. Vet ni vad det varsta ar? Nar man ar jattetrott men kan verkligen inte sova. Jag har lange funderat pa varfor det blir sa? Visst ibland ligger nan tanke dar och skaver, men ibland inte. Da ligger man och vrider sej och man nastan spanner ogonlocken utan att man tanker pa det. Man ar spand i hela kroppen. Och nar det ar sa och man val somnar sa vaknar man anda 100 ganger under natten. Vet ni vad jag menar? Brukar ni sova daligt ofta? Jag kan sova oroligt i flera dagar utan att veta varfor.

Nu ska jag satta pa tv:n och sa om det ar nan bra film, annars laser jag lite ur boken "Anhorig" som jag laser just nu. Mamma skickade tre stycken pocketbocker till mej. Isprinsessan - ar den kriminalroman.  Mias hemlighet - ar skriven av hon som Gomda och Asyl handlar om. Men den boken har hon skrivit utan hjalp av Liza Marklund. Handlar om henne liv nu. Dom ar jattebra!

Nej men nu ska jag sluta babbla!
Godnatt!

ilska!

image65

Nanfjskfsndfkndfgknsldawd\wlere ete[]rt;lw]\[s;f\a.wed'aqmflkngjrg efwkemrkafda asjbfskbfksnflad;lamflmsgkjnbdfg dserfgwkernglemg;s ;oglmr
dnopgd;lgmdkgmdlgmdlgmlmgdlmdgdkgmdkmgdmgdmglkg
ndjgndjngssjfnhsdnfskfnanfknfksgkdfnadna
ngdljgndjngdljngdjdkamdaskfndf sm fks s fknf kdnfskn
fsknfkjdnfjdnfkdjnfksnds,d s,f kdg jfgksn
f dkjgm sdmf smfsdrgdkgslfnalskfnldnflsmtglnt


Ursakta mej, men jag ar valigt irriterad just nu.Kanns skont att bara trycka haaaart pa tangenterna (haha!) Kan saga att en viss person ska vara javligt glad over att inte ha fatt en sko i ansiktet igar. Det var javligt nara kan jag saga. Mitt blodtryck har nog aldrig varit sa hogt. Hade man matt det hade mataren sakert sprukit.
OH vilka javla idioter det finns. Okej existera, men stor nan annan, jag ar inte ratt manniska for sant for tro mej att nasta gang kommer du inte undan fuling!

Blogg.se verkar ha problem ocksa. Seeg eller error. WHY ME?!

image66

Hej!

Hej pa er! Har inte speciellt mycket att saga om dagen. Har varit riktigt slapp. Fixat lite bland mina klader, rensat ut som som jag tyckt synd om, finns massor man aldrig anvander och aldrig kommer att anvanda men man tanker ofta "ah, nan gang kommer den nog till anvandning, da kommer jag angra att jag slangde den". Men sanningen ar att den aldrig kommer till anvandning.

Ska ta en dusch alldels strax. Men forst tankte jag springa till affaren har nere och kopa en eller tva eller tre eller fya Twix och cola i burk alltid. Lite lojligt kanske, men jag tycker den ar mycket godare da, haha.

Skulle behova fixa mina naglar ocksa. Nagelforlangning vill jag inte ha for jag stor mej pa langa naglar oftast. Sa det blir bara nan fin sommarfarg pa dom =).
Forresten sa provade jag produkten man anvander pa kroppen i solarium, men satt pa balkongen. Vilken effekt! Valdigt bra mase jag saga.. anvander man den ar man brunis pa nolltid! Harligt!

Nej nu maste jag ner och handla. Coca Cola here I come!!!

#Kram

Pannkaksdags!

Dags for pannkakor i huset!
Trakigt att laga och ata ensam, men men det fuuuuunkar..


Helg!

Hej pa er! Oj igar va jag inte inne pa datorn nanting, nytt rekord for mej. Haha! Datan brukade vara min basta van. Men nu har jag faktiskt haft massor att gora. Kanns otroligt bra maste jag saga.
Igar var jag som tidigare sagt pa praktik. Det var riktigt roligt faktiskt. Det var en annan tjej dar, yngre och battre. Hon visade och larde mej massa saker, fick hem lite papper som jag ska titta pa till nasta gang jag ska dit.
Mitt 'stalle' oppnar troligtvis inom 10 - 15 dagar. Hoppas pa ett satt att det drojer lite till, skulle sa garna vilja vara ledig nar min mamma och mina brorsor kommer den 17 maj.  Maste halla tummarna!

Sen gick vi runt i affaren, jag vill ha ett par nya solglasogon men hittade inga jag kande 'wow' for. Sa det blev inga igar. Sen akte vi och handlade mat, lagade mat, at maten och sen vilade vi en stund. Nar vi gick upp kande jag mej jatterastlos, sa vi akte och kollade pa motocykeln vi ska kopa. Jag tycker sant ar valdigt trakigt egentligen, men tanken pa att JAG ska sitt pa den ar ju annorlunda. I love it!
Sen akte vi hem och at igen, HAHA. Men det hade faktiskt gatt manga timmar sen sist och sen akte vi hem till an kompis och kollade pa film. Den nya med Jessica Alba. Den var helt okej :)

Satte mej precis vid datan faktiskt. Jag har stadat lagenheten. Jag damsuger varje dag ,jag blir jatteacklad annars,men idag kandes det som att det behovdes lite extra mycket :) Pa tal om stadning. Alsklingens pappa kanske komma hit och sova pa mandag. Han ska operera sej och saklart sa ska han sova har. Skulle aldrig lata honom ta in pa hotell eller nanting. Men da maste allting fixas ordentligt. Det ar absolut inte skitigt eller sa nu, men ni vet ju att man vill impa lite extra ;) haha!

Det ar underbart vader idag, sommar! Men jag ska slappa lite till framfor datorn och sen ska jag duscha och ta en liten promenad med min mp3. Mysigt!
Maste ga forbi mataffaren ocksa eftersom att det som varje sondag ar stangt. Normalt. Men det ar sa har nere just for att dom inte har tillrackligt med personal. Varken i mat eller kladaffarer. Och alla maste ju fa ledigt... trakigt iallafall.

Lagger in en bild pa min alsklingstroja jag ska ha pa mej idag, haha, jag vet att ni vill se den ;)

image63




Ensam hemma

Jag gillar verkligen inte att vara ensam hemma. Jag blir uttrakad sa himla latt. Ibland kan det vara skont, men bara en stund. Oftast ringer jag till alla jag kan och blabblar skitlange bara for att tiden ska ga eller for att jag ska bli trott.
Som nu t ex, alskling jobbar kvall, han kommer alltsa hem kl 06.00 och det finns ingenting pa tv. OH vad trakigt!

Det som ar tur ar iallafall att jag slapp svalta, haha. Delivery var oppet sa vi bestallde hem pizza. Sjalvklart sprang jag ner till affaren och kopte cola ocksa, annars funkar det inte!
Juste nu tycker jag valdigt synd om lilla mej, mamma orkade inte prata med mej for hon skulle se pa nyheterna. Men jag da? Hallaaa!

I morgon ska jag pa praktik. Maste vara dar klockan 10.00 sa jag borde inte ga och lagga mej for sent. Men jag maste leta fram klader ikvall for det har jag inte tid med i morgon bitti och sa maste jag duscha. Juste, jag provade ett nytt shampoo och balsam igar kvall fran Nivea. Jattebra va det!
Jag sag i en modetidning att det ska finnas shampoo/balsam och natt spray som tydligen ljusnar upp haret, det maste jag prova. Jag forvantar mej ingen jatteeffekt, men det kan vara roligt att prova istallet for att springa och bleka slingor, det blir ju anda lite solblekt nu pa sommaren. Det maste testas!
 


Ska se om jag hittar nan dvd jag inte sett pa lange. Annars lagger jag mej under tacket igen med surpuppa tarar Hahahahaha! Sorgligt? Jag vet, men just nu vill jag bara att det ska bli morgon. Jag hatar att sova ensam.

GODNATT!

Coco Pops och babbel

Nu sitter jag och ater mina alskade Coco Pops. Visst kan man inte fa nog av dom? Jag brukar lagga i liiite oboypulver for att jag gillar inte greklands mjolk. Men jag rekomenderar er i sverige att prova det. Det ar mycket godare!

Idag blev det sen lunch pa balkongen. Alla mataffarer ar stangda idag. Sa det blev en god tonfisksallad. Men vad ska man hitta pa till ikvall? Undra om alla delivery ocksa ar stangda? Ahapp, da far man svalta ;) haha. Alskling babblade nanting om att befolkningen strejkade just 1 maj, tydligen var normala arbetstiderna 10 timmar da och dom ville ha ner det till 8. Nanting sant! Sa darfor jobbar ingen har nere 1 maj. Kul va? NEJ skittrakigt! Jag ville ga i affarer i det fina vadret. Istallet fick det bli att bara titta i skyltfonstren. Men det kan vara bra for da hinner man titta i lite olika innan man bestammer sej :)

Skont va det iallafall att promenara och njuuuta av vadret. Vi gick fran 'Ermou' (shopping gata mitt i Aten) anda ner till Plakaomradet. Dar finns massa turistbutiker. Ni vet med 'greklandstrojor', statyer, fina malningar, smyckesbutiker, mysiga tavernor med livemusik (haha!)ja.. ganska mysig stammning. Det kandes underbart att kunna ha pa sej shorts och linne utan att frysa det minsta! Yes!

Nar vi kom hem at vi som sagt lite sen lunch och sen satte jag mej i solstolen och stekte mej en stund. Maste ju vara jatteforsiktig, far inte branna mej. I morgon ska jag pa praktik i Glyfada igen och da kan jag inte komma med brand nasa eller nanting. Forstar ni vilket fint exempel jag skulle vara da? "Hej! Kom och sola har. Bast av allt, man branner sej inte. Var radd om din hud". Ja, ni forstar vad jag menar.

Maste satta in en bild pa min superduperfina skor som jag langtar efter att kunna anvanda snaaart!
Kram pa er!


Torsdag morgon!

God morgon! Jag har varit vaken ganska lange, riktigt skont att inte sova bort hela dagen. Nar det ar sommarvader sa vill man bara gora sej i ordning och ga ut.
Jag ar en riktigt barnprogramsnord, och gissa vad dom visar pa tv nu? Landet for lange sedan. Lillefot ni vet? Aah vad jag gillar dom filmerna :)

Maste rota lite i garderoberna efter natt sommrigt att ha pa mej idag, god vad mysigt! Det har jag langtat efter. Egentligen sa skulle jag passa att bo nanstans dar det ar sommar aret om. Jag gillar varmen sa mycket ocn tank att kunna baaaada nar man vill och sen sa kanner man sej bara allmant mycket frashare pa sommaren med en harlig sombranna. Eller hur?

Vad ska ni gora idag? 1 maj redan, tiden gar sa himla fort. Sommaren far garna ga saktare.16 dagar kvar till mamma kommer. Maste ringa henne sa hon hinner kopa allt jag har pa onskelista. Bl a Cafe de Paris sas, godis, Oboy, ny resvaska. Jag har haft mormors resvaska har i snart 1 ar, haha. Stackars mormor kanske vill ut och resa man vet ju aldrig.

Kanns som inlaggen blir lite trakiga nu, men det hander inget speciellt just nu.. snalla hall ut ett tag till. Snart kommer inspirationen hahaha.

#Kram

RSS 2.0