Bild





Nu ska jag sluta vara Ego for ikvall och ga och sova. PA RIKTIGT NU! ;)
Va bara roligt att lyckas fanga harfargen for en gangs skull.


Natti natti


Hemma

Hej bloggen! :) Idag har faktiskt min van Datorn fatt vila lite grann. Har helt enkelt inte haft tid att lata mej haha. Hoppas allting ar bra med er iallafall. Jag mar bra, fast ar valdigt trott nu.
Vi var ju som sagt pa IKEA. Fanns hur mycket som helst att valja pa inom koksgrejer. Visste inte alls vilka farger jag vill ha pa tallrikarna. Oh, svart var det men det blev tillslut vanliga vita. Det ar val enklast och smartast kom vi fram till.
Vi kom hem lite lite eller ganska mycket mer av vi hade tankt oss.
Egentligen skulle vi ha tallrikar,glas, en badrumshylla och en byra. Det blev ingen hylla for den vi ville ha var slut, och jag va skitsurig for det. Hade ju gatt och planerat in hyllan i flera dagar nu. (Anna du vet vad jag menar, haha)
Men sen blev jag pa battre humor nar jag sag alla andra fina saker t ex massa olika kuddar i alla mojliga former och storlekar. Roliga lampor osv.

Blev iaf:
handdukar
nya bestick
glas
tallrikar
byra
myskudde (stooor)
tavlor
doftljus


Sa nar vi kom hem at vi mat och sen borjade vi skruva ihop byran. Det ar sa himla mycket som ska skruvas, skitjobbigt. Men A skulle jobba halv 10 sa vi hann inte bli klara.
Men jag kanner att ljusen luktar kanske lite for mycket, eller sa ar det bara for att jag sitter for nara det :/ Aja.. haha

I morgon blir det iallafall stranden igen. Skont att 'vila' ifran det ibland. Man trottnar nastan om man aker varje dag. Jag gor det iallafall. Kanns som om jag vill aka hem inom en timme igen. Och sa ska det ju inte vara. Plus att det ar en bit att aka ocksa.
Pratade med mamma for en stund sen, vi kan verkligen prata hur lange som helst. Fast vi pratar i stort satt varje dag (oftast flera ganger) sa finns det alltid nanting att prata om. Min lillebror suckar alltid nar jag ringer for da vet han att du kan det vara upptaget hela kvallen hahaha. Stackarn!

Nej nu ska jag titta lite pa tv, eller ja lagga mej i sangen och titta tills jag somnar.
Godnatt och sovgott!

Stressig dag

Heej bloggen! Dagen har varit valdigt stressig idag. Hela morgonen har gatt at att betala hyra och rakningar. Spring hit och dit i varmen. Kanner mej helt utpumpad. Men tyvarr sa ar det inte slut dar. Ska ivag nu om 10 minuter igen. Vi ska ivag till IKEA och handla lite saker till hemmet :) Roligt roligt!

Vi hors senare ikvall,
Kram

Britney Spears day

Satt och lyssnade pa lite gamla latar fran Britney Spears. Tiderna da det anda man lyssnade pa var Britney Spears.
Sa idag far det bli en liten 'Britney day' i min playlist. For gamla tiders skull..


God morgon!

Ar ni pigga och klada denna sondagsmorgon? :) Jag kan val inte saga att jag ar det, A kom inte hem forren kl 06:00. Tydligen hade folket varit pa ett riktigt festhumor och gick inte hem. Haha! Jag var inte helt vaken tills han kom hem men vaknade en gang i timmen och undrade vart han var.

Ska alldeles strax starta flackten, latit den vila i nan timme nu. Det kan den behova efter en hel dag och natts arbete ;)
Sitter och ater frukost nu, men Oboyen ar slut :(, vantar pa att mamma ska skicka ner nya paket. Jag gillar verkligen inte greklands mjolk, fy sager jag bara.

Dagens planer da. Klockan 17:00 ska jag vara fardig och klar, helst vara utanfor dorren ocksa. Ska traffa en van och ta en fika, snacka lite skit ocksa saklart. Oftast sager vi klockan 18, men det blir alltid sa att naan ar sen eller sa ar vi bada det haha. Darfor ska vi traffas lite tidigare idag, bara for det kommer bada sakert vara i tid. Typiskt.
Sen hoppas jag att min alskling slutar tidigt idag sa vi far lite tid for varandra. Lite pussas och kramastid :)

Nu ska jag fortsatta med frukosten och sen hoppa in i duschen. Likabra att borja valja vad man ska ha pa sej ocksa.
Oftast det som gor att man blir sen, byter om i sista sekund. Oh, det ar hemskt nar man inte trivs i sina klader. Haha!
Nu borjar Oprah. Ta hand om er,
Kram

Besoksrekord!

Woho! Gud vad roligt. Sahar manga besokare och sidvisningar har jag inte haft. Nu blir jag annu gladare. Jatteroligt att ni tittar in, fortsatt garna med det. Lamna garna ett litet fotavtryck efter er ocksa. Kul att veta du som laser ar.

Nu har jag iallafall precis duschat och plattat haret. Sitter fortfarande med flackten i nacken. Kommer val bli forkyld eller nanting. Men det gar inte vara utan den nu nar jag har den.
Sitter i webcamen med min barndomsvan Zabina (biimbiim.blogg.se), kanns lite mindre ensam da haha. A kommer inte hem forren sent sa det blir inget sitta och vanta ikvall. Brukar gora det ibland for jag gillar inte sova ensam. Usch, laste i Kenzas blogg nanting laskigt hon sag pa sitt hotellrum inatt ocksa, sa nu kommer jag verkligen inte kunna sova.
Med en extra tanke sa kanske jag visst vantar pa honom. hahaha.
Far se massa filmer, har fortfarande inte sett den dar med Reese Witherspoon sa den kan jag ju se. Sen har jag ju massa andra favoriter, Evan Almighty t ex. Den ar sa sjukt rolig, min humor v e r k l i g e n !! Om ni inte har sett den sa se den, rekomenderar den verkligen

Vi har fortfarande inte kopt fiskarna. Vi har inte haft tid. Eller rattare sagt sa har A inte haft tid. Och jag kan inte aka ensam, jag menar kan ni tanka er mej slapa pa ett akvarium? Nej trodde val inte det. I morgon ar det stangt, men hoppas pa mandag da. Dom ar sa himla sma i verkligheten. Jag tyckte inte att Nemofiskarna sag sa sma ut i filmen. Men men.. haha ointressant.

Fick faktiskt lust att se A walk to remember. A gillar inte sanna filmer sa jag far passa pa nar jag ar ensam. Ja, den far det bli. Det var ett tag sen nu.
Ha en fortsatt bra lordagskvall,
Godnatt!


Min andra basta van

Min dator ar lite ledsen idag, den ar inte riktigt sej sjalv. Men det kanske beror pa att vi har en ny familjemedlem, namnligen: FLACKTEN!
Sa underbart skont att ha den. Har haft den pa hela dagen och den kommer vara pa heela natten ocksa..

Se bara hur jag njuuuuter.. (ja, min dag har varit riktigt trakig. Marks det kanske?)


Mitt har ar inte orangefargat egentligen. Ljuset var val inte det basta.

Onyttig

Gud vad jag ar onyttig. Igar at jag pizza till middag och aven idag till lunch (rester). Sen har jag under hela dagen bara atit masa sotsaker. Hemsk! Jag maste sluta med det. Men det ar inte det lattaste nar det ar sa nara till allting haha.

Satt och forsokte utbilda mej sjalv lite mer i Photoshop for en stund sen och sa ba POFF fastnade programmet och nu gar det inte att oppna upp det igen :/ Nan som vet why? Jag kanner bara "NEEJ", eftersom att jag borjar fatta hur man ska gora nu och ville prova pa. OH! Racker det inte med att jag ar ensam hemma och har sa trakigt att jag inte vet vart jag ska ta vagen?

Fick en till kommentar av en tjej som brukar lasa min blogg. Yey, liv i bloggen. Ursakte om jag tjatar om det men jag blir sa himla glad! :)
Oj, nu kurrar magen. Dags for middag kanske? Har helt glomt bort maten idag. Som sagt for mycket onyttigheter. Maste skarpa mej nu.

Tankte pa en grej. Laste i en blogg dar jattemanga skrev till henne att hon skulle lagga pa sej nagra kilo och hit och dit. Ni som laser mycket bloggar vet nog vilken jag menar. Men jag blir sa himla sur pa sanna manniskor. Jag ar ocksa smal och har svart att ga upp i vikt. Men jag har accepterat att det ar den jag ar. Finns ingen som ar "normal". Finns inget levande exempel pa hur man ska se ut. Bara en massa retusherade bilder som far folk att tro att dom ar perfekta. Men vet ni vad? Ingen ar perfekt. Och att ha se bra ut och ha en fin kropp racker inte alltid, eller oftast inte. Det ar insidan som raknas och haller i langden. Sa ar det.
Alla manniskor ar fina pa sitt satt. Vad glad och stolt for den du ar!

Oj juste, middag var det.
Kram

-

Nehe, tydligen skulle besoket inte stanna over natten. Men jag forstar att det inte ar sa roligt att sitta hemma hela kvallen. Dom ringde A fran jobbet och sa att han maste komma och jobba for att nan har blivit sjuk.
Ska sms:a en van nu och se vad hon ska hitta pa ikvall. Orkar inte sitta hemma...

Det ar verkligen supervarmt ute, redan klockan 9 var det nastan sa att man inte orkade vara ute. Jag tycker det borjar bli jobbigt med varmen faktiskt. Eller jag vill ju saklart att det ska vara varmt, men inte sahar. Det kan vara mellan 25 - 30 grader. Igar var det 43 grader. Stekta agg eller vada? Inte behagligt alls. Det blir ju att man inte orkar gora nanting. Inte fika, inte shoppa, inte ga ut overhuvudtaget. Men men..

Har en dvd film hemma som jag inte sett an. Med Jake Gyllanhal eller vad han heter och Reese Witherspoon.
Skriver val mer senare, kanns som om det kan bli fler inlagg idag. Far se.
Kram pa er

Saturday

Hej bloggen! :) Ah, fick en mysig kommentar av en lasare. Tyvarr har hon ingen blogg men tack sa jattemycket Bea. Roligt att veta att det ar fler an bekanta som laser. Super! :)

Idag har vi varit och kopt en flackt. Jag doooor vad skont det ar. Nu kommer jag kunna sova mycket mycket battre. Egentligen ville vi ha en som har langa "ben" om man kan saga sa. Men alla var slutsalda och skulle komma in nan gang i mitten av nasta vecka. MEN jag kunde inte vanta sa det fick bli den lagre. Ah det funkar det med. Luft som luft!

A ar och moter upp vart lilla besok. Han ska bara stanna over natten men lagenheten ar iallafall ren nu. Alla klader bortplockade fran sangen. Skont att vara klar med det ocksa. Nu skulle jag egentligen behova skolja av balkongen ocksa. Men det ar sa jobbigt med slangen. Man maste liksom dra ur tvattmaskinen och satta in den dar. Daligt planerat av dom som bygde huset, jag menar alla behover val en slang ute pa balkongen?

Ikvall ska vi ut pa "bouzoukia". Mer exakt ska vi ga och se Oikonomopoulos och Gonidis. Hoppas det later lika bra som jag hoppas i mina oron, hahaha.

Nu kommer dom!

Hart traningspass

Hallo bloggen! Har sitter jag rodare an en tomat i ansiktet och kan knappt andas. Har varit pa gymmet. Blev aerobics, cyckel och lopbandet idag. + uppforsbacken hem. Mina ben darrar, HAHA!
Vad gor ni?
Med risk att lata riktigt dum, sa ska jag faktiskt betalla pizza. JA, jag vet att det inte ar normal efter gymmet. Men min mage bara skriker om det, sa ja.. hihi!

Maste roja undan lite har hemma ocksa. Ser ut om en bomb har slagit ner. Vi far besok i morgon ocksa, sa da kanske det ska ga att sa sangen och golvet har hemma :)

Kopte iallafall min mascara och sa fick tre linnen folja med. Inget markvardigt men jag var sa shoppingsugen. Ah. nasta vecka far jag lon sa da blir det nya skor ocksa. Det trakiga ar att jag inte sett nagra jag vill ha. Kanns som modet inte passar mej i ar.. jobbigt jobbigt.

..pausade lite i skrivandet. Ringde och bestallde min mat, om ca 40 min ar det har.

Ska smorja in mitt ansikte med avkylande kram. Jag brande mej igar pavagen hem fran stranden. Farligt att aka motorcyckel utan ordentligt med solskydd. Jag ser ut som en tomat, inte speciellt fint om man sager sa HAHA. Men med den har kramen blir det roda brunt inom 48 timmar. Hoppas det stammer.

Kanske skriver senare,
Kram

God morgon!

Hur mar ni? :) Jag har fint fint. Gick upp for en kvart sen och borjade gora mej i ordning. Vantar pa att min toast ska bli klart och sen ska jag inte till city. Ny mascara star pa listan och sen lite vad det vill... dvs om jag hittar nanting annat. Kanns som om det inte finns nanting av det jag vill ja. Suck!

I gar blev det inget inlagg, for det ar namligen sa att jag och min alskling firade 2 ar tillsammans. Det blev bad pa formiddagen sen en mysigt lunch/middag hemma. Gjorde oss i ordning akte ivag laaang med motorcykelt. Stannade och promenerade. Gick ner till stranden och gick med en glass i handen. Inte markvardigt, men helt underbart. Dagen var verkligen varan.

Oj, glomde bort mej sa jag brande min toast HAHA. Mate lagga i en ny nu och se till att komma ivag.
Vi hors senare. Ha en underbar dag nu,
Kram pa er


Bara for att jag har trakigt

  

Jag forsokte vara duktig i PhotoShop. Forsta bilden ar en ren katastrof, varsta skuggorna jag inte har en aning om hur man tar bort. Den anda jag lyckades med var att fa den lite ljusare. Andra bilden lyckades jag iallafall med nanting litet. Oh ja, den tredje skulle jag klicka in lite skuggor och istallet ser det ut som 100 bilder i en.

Maste verkligen lara mej programmet battre. Nan? Haha

bla bla

Tjohoo! Kom inte pa nan bra rubrik haha. Hur mar ni? Jag har atit mej riktigt matt och sovit i tva timmar. Kanns mycket battre. Vad har ni gjort idag?

Var pa gymmet i en timme, lamnade en dvd film och passade pa att kopa en cola pa vagn hem. Of course! Hade velat ha chips, men med tankte pa att jag varit pa gymmet sa kandes det verkligen inte passande. Riktigt skont var det. Korde ett aerobicpass i 40 min och sen cycklade jag lite.
I morgon blir det stranden sa darfor inget gym. Jag och A har arskort tillsammans, bra att man kan gora sa. Fast det daliga ar att vi inte kan gymma tillsammans for att kortet far anvandas en gang om dagen. Men det ar anda inte ofta vara tider matchar varandra. Plus att han kor pa styrketraning och jag foredrar aerobics och kick boxning hahaha. I priset ingar aven 12 massager/ar. Underbart! :)

Juste, dagens roligaste. Vi var inne i en djuraffar idag, jag gillar att titta pa alla konstiga djur. Ormar, odlor och sant. Men iallafall, sa hade dom fatt in Clownfiskar. Ni vet "Nemo fiskar". A gillade dom valdigt i morgon och i morgon ska vi tillbaka och kopa en. Det jobbiga ar att den maste ha massa koraller och SALTVATTEN :P.

Om 20 minuter borjar Desperat Housewives, da sitter jag bankad framfor tv:n for sure. Maste duscha innan, sa ja det ar bra om jag gor det nu om jag ska hinna det. 

Ha en fortsatt trevlig kvall,
Kram

Onsdag

Hej bloggen! :) Allt bra med er? Jag ar supertrott. Gick upp klockan 06:00 i morse for att halla A sallskap.
Hans brorsa skulle pa nan kurs utanfor staden mellan 07:00 - 12:30. Trakigt att sitta ensam i bilen i sa manga timmar. Sa vi at frukost/lunch pa ett fik dar. Mysig start pa dagen!

Som vanligt har jag precis atit nu igen, haha. En glass skulle faktiskt inte sita helt fel nu. Nar A kommer tillbaka blir det glass i stora lass hahaha.

Vad gor ni denna onsdag? Har vadret i Svealand battrat sej? Hoppas det.

Vad ska jag gora mer idag da? Jo, jag ska faktiskt lagga mej och vila en stund nu nar jag ar ensam och kan lagga me i kors over hela sangen hihi. Juste maste skriva en lista som ska med till mataffaren, annars glommer jag allting viktigt och kommer hem med bara kakor, glass och massa mer onyttigheter ;)

Bjuder pa en liten bild fran idag, pigg och frash ;) Eller inte..




Huvudvark

Heej bloggen! Hur mar ni? Jag har varldens huvudvark. Vet inte varfor faktiskt. Har sovit ordentligt i natt, drukit mycket vatten och inte varit mycket i solen :/ hoppas det gar over snart, vill helst slippa ta nan varktablett.
Idag var vi pa stranden en stund. Det var jattemycket folk sa det blev bara jobbigt. Kandes som man lag pa alla andra, jobbigt nar stranden ar sa liten.

Nu pa kvallen var vi en stund inne i city och promenerade. Sag lite plagg i vitrinfonster som jag maste tillbaka och ta en narmare titt pa. Ny mascara star ocksa pa listan. Haller mej till min favorit Maybeline New York, Volyme. Den gor fransarna langa, fylliga och sa torkar den fort. Finns vissa mascaror som tar evigheter och bara kletar. Fy!

Ska ata fruktsallad nu och sen sova. Ska upp tidigt i morgon, kanner mej trott sa det blir lagom att sova nu.
Godnatt!

Tisdag

God morgon bloggen! Igar var en haaaaarlig dag och kvall. Underbar faktiskt. Jag fick ju se min favorit sjunga och dansa loss, hihi. Ah! Langtar redan till nasta gang som blir i Ioannina och sen en gang till i Athen. Mums pa Xatzigiannis!

Naja, nu sitter bikinin pa och handdukar, solkram, sololja, vatten ligger nerpackat och klart. Stranden here I come!


Dagens basta


Monday23 july '08
 in Athens.


Hej!

Idag ar det orkan har. Det blaser sa mycket att min ballerinasko blaste fran ena sidan balkongen till den andra. Det later kanske inte sa farligt, men hur ofta flyger en sko ivag av vinden?!
Laskigt! Jag gillar inte aska, inte blixtrar, inte for mycket vindar och sant. Man vet ju aldrig vad som kan handa. Usch!

Fick ett ryck och borjade stada och moblera om lite i lagenheten, jag hade trottnat. Men det gor jag nog snart igen ska ni se. Men da blir det bara att stalla tillbaka det som det var innan for det gar inte att ha det pa annat satt. Egentligen maste jag satta pa en tvattmaskin ocksa, men det ar for varmt och blasigt for att hanga kladerna. Nej, jag orkar inte det helt enkelt.
Kopte ett nytt skurmedel, det luktar vanilj. Riktigt frasht kan jag saga. Sitter och luktar in den goda lukten hahaha, snart blir jag val helt snurrig ocksa hahahaha.

I morgon ska jag forsoka fa med mej grabbarna till Ikea. Behover lite nytt. Handdukar, en hylla till badrummet och sen finns det sakert massa annat jag behover. Som jag inte kommit pa an ;) som vanligt!
Nej men helt allvarligt, ar det inte superroligt att vara pa Ikea och bara komma hem med allt nytt. Aven fast det bara ar smasaker ibland. Det ar ju deteljerna som ar viktigast.
Skulle vilja mala har inne ocksa. Men da maste man mala tillbaka det vitt sen om man ska flytta. Hur latt ar det? Ska jag sta och mala 4-5 lager vit farg da? Greker!

Nu har jag precis drukigt varldens storsta glas oboy =D, energin behovs for nu ska jag namligen stryka..

..det har!  

Kram

Flickvanner

Sitter hemma med A's brorsa. Han spelar natt spel pa datorn och jag har precis diskat efter dagens lunch. Skont att a det gjort. Blir inge mer diskande idag eftersom mitt diskmedel ar slut :/.
Under en halvtimme har hans tjej ringt honom pa mobilen sakert 5 ganger. Och nar dom inte pratar sa skickar hon an massa sms. Ar vi flickvanner i sant behov av kontroll? Eller ar det sa att om vi inte hor av oss sa hor dom inte av sej? Vad ar man radd for egentligen?
Vi kan ju inte skylla pa att dom inte ringer eller hor av sej, for vi ringer 5 ganger inom 30 minuter sa hinner man ju inte. Haha, eller hur?

Oftast ar det sa att vi ringer eller vi skickar sms. Men om man later dom vara ett par timmar sa kommer dom ocksa hora av sej. Det blir bara jobbigt om man ringer och smsar hela tiden. T o m jag borjar bli less pa ringsignalen han har pa sin mobil nu hahaha. Tank dej killarna da!
Kom ihag, killar ar inte som oss tjejer som alltid har nanting att prata om i telefon.

Vet inte varfor jag skrev det har, men jag var bara tvungen hihi!

Hittade den har bilden pa mej och min lillebror Daniel HAHAHAHA han var jatteradd for den dar sprindeln.
Snall som jag var, hotade jag med den varje morgon han kom smygandes for att vacka mej.
Moahaha...

Sunday

Hej! Oj vad jag ar dalig pa att blogga haha, men det finns fortfarande ingenting roligt att skriva om.
Ar hemma med A's brorsa. Min lilla alskling ar och jobbar. Och vi har precis sett pa Pirates Of The Caribbean - Dead Mans's Cheast. Har sett den forrut men jag gillar dom filmerna, plus att det var lange sen jag sag den.

Det ar for varmt for att ga ut an sa lange. Det blir att lasa lite bloggar, se pa nan mer film och seeeeeeeeen ga ut. Det blaser faktiskt valdigt mycket har idag. Helt molnfritt, supervarmt med typ orkanvindar :/
Ska snart ata ocksa. En valdigt sen lunch men iaf haha.


Maste lagga in en supersot bild jag redan lagt in en gang. Men man vill bara ata upp den lilla grisen,
eller hur?


Stranden

Heej bloggen! Har precis frashat till mej efter dagen pa stranden. Ah vad skont det var :) Skulle kunna legat flera timmar till. Men det finns ingen resturang eller nanting i narheten av den stranden. Efter ett par timmar av sol och bad blir man riktigt hungrig.

Snart ska vi ivag och hyra film och kopa lite smat och gott till den. Det blir annu en filmkvall pa balkongen. Det ar supermysigt tycker jag och sjalvklart skonare. Det ar ju sa himla varmt pa kvallarna. Det gar inte att sova. Sa man haller sej ute sa lange som mojligt. Som jag skrev igar sa hade jag garna flyttat ut mina sang pa balkongen. Om det inte vore sa att vi bodde pa forsta vaningen hahahaha. Raddis!

I morgon ska vi till en nojespark. Som Gronan. Men det ar inte alls lika roligt. Antingen ar det smabarnkaruseller eller sa ar det verkligen extreme. Det finns ingen mellan ting, sa det blir ingenting annat an radiobilar och lotter for min del :) Men det ar roligt att aka iallafall. Kul att se folk som verkligen satter sej i dom dar hemska sakerna hahahaha.

Nu maste jag kla pa mej och ga ivag till videoaffaren. Ha en trevlig kvall,
Kram



Mina strandlockar.. haha

Fredag part II

Hej bloggen! Nu kanns det lite battre. Inte for att det blev mycket gjort idag, men iallafall. Nu sitter jag halvt ute pa balkongen. Batterisladden till datorn racker inte riktigt anda ut, hahaha. Sitter precis vid balkongdorren, mysigt mysigt. A's brorsa sitter en meter ifran mej med sin datorn, han sladd racker ut, fuskis. Vilka nordar vi aaaar!

Vi foljde A till jobbet nu pa kvallen och sen promenerade vi hem. Det ar sa otroligt varmt. Helt sjukt! Man orkar inte vara inne och inte ute heller. Vart ska man ta vagen liksom?!
Kanner att jag borde fa nanting i magen nu. Glass skulle vara gott.. kakor ocksa.. oh!

Midsommarafton i dag ocksa. Mysigt. Hoppas vadret var fint och att ni atit vaniljglass med jordgubbar for min del ocksa :)

Magen ar hungrig, ska fraga Mr X vad han vill ata hahahaha. Det blir mat och filmer pa balkongen ikvall. Inne gar det inte att vara. Skulle kunna flytta ut sangen till balkongen ocksa.
I morgon ska vi baaada, woho! Sa det blir kanske ett lite senare inlagg.

Godnatt!

Fredag..

..och pa daligt humor. Alla ar sa trakiga. Skriver senare ikvall.

God morgon

God morgon bloggen! Sager bara: varmt varmt varmt!
Var precis ute och kopte frukost nere i var minimarket. Jag var ute i 3 minuter och holl redan pa att koka. Riktigt varmt!
Sahar varmt ar inte ens behagligt. Nu ska man ligga pa stranden heeeela dagen och bara ligga i vattnet. Skont!
Men tror inte att det blir natt bad for mej idag. Trakigt nog.

Kul att A har glomt mobilen hemma ocksa. Kan inte ringa och se nar dom kommer heeem. Irriternade. Jag som skulle akt in till stan idag och kopt en bikini. Tydligen ar det tva strejkar idag. En 7 pa morgonen och en 7 pa kvallen. Men jag vet inte nar morgonstrejken slutar och vagar inte chansa pa att bli kvar i stan i timmar. Nej nej sa bikinin far vanta till i morgon.

Varat tvattstall har gatt sonder. Eller ja, jag tror att vi nangang har haft fooor tunga klader pa en sida sa den har blivit helt sne. Sa nu maste vi kopa en ny san ocksa. Suck! Hahaha
Nu ska jag ata frukost och sen ta en morgondusch.
Juste, snart midsommar. Vad ska ni hitta pa for kul da? Jag tror att jag har firat det tva ganger i hela mitt liv. Haha!
Har alltid varit i grekland hela sommarlovet. Akt dagen innan skolavslutningen typ och kommit hem dagen efter vi borjat. HAHAHA.

Ha en underbar dag,
Kram

Jeansen

Blev inte sa bra bilder eftersom jag var tvungen att ta pa mej sjalv.  Men jag tycker att man ser byxorna iallafall, haha.
Hm okej, ser att hanglsena inte sitter sa bra och att ena knappen inte ar knappt, eh skitsamma :)



 





... dom ar iaf fran Diesel och kostade 119 euro.

Helt slut

Hej bloggen! Som ni ser i inlagget innan sa var jag uppe jattetidigt i morse. A jobbade morgon, vaknade av att han gick upp och sen kunde jag inte somna om. Men nu ar jag sa trott att ogonen svider och nastan hanger i golvet.
Tror jag har sovit 4 timmar i natt!!

Nu kom jag precis hem. Var inne i city och kollade i lite affarer. Ett par jeans och ett linne fick folja med iallafall. Jag blev alldeles utmattad av att ga in och ut i affarer sa jag holl mej till affarer med stort sortiment. Jag hade tur med bussen tillbaka iallafall, den stod dar och nastan vantade pa mej nar jag kom gaende. Skont! Idag maste vara arets varmaste dag hittills. Jag var rodare an en tomat i ansiktet nar jag kom pa bussen, jag kande verkligen det. Frasht, haha!

Maste gora natt att ata ocksa. At en pizzaslice inne i stan, men A kommer hem fran jobbet snart och har nog inte haft tid for lunch. AH VARMESLAG!!! Kan inte ens tanka pa att sta vid en varm ugn nu, herregud. Likabra att fixa lunchen innan man duschar, annars blir man lika svettig igen och kanner sej ofrash pa en gang.
Ja, ordningen blir lunch, dusch och sangen. Det blir en laaaang vila idag..

A's lillebror kommer hit ikvall ocksa. Han blir val har i nan vecka skulle jag tro. Kanske mer. Kul med lite sallskap iallafall. Hans syskon ar sa gulliga :)

Nej, lunch var det! Ha en bra dag,
Kram

God morgon!


Alderstest!

Jag ar sa suuuuur. Jag va inne pa en tjejs blogg for nagon dag sen. Det var sent pa kvallen och hade ingenting att gora. Och hon tipsade om att man kunde gora ett alderstest. Ja, trakigt som jag hade gjorde jag det. Och nu pratade jag nyss med mamma och det har tydligen kommit hem en faktura pa 149 kr!!! Driver dom med mej?!
Hade jag vetat det hade jag kunnat ringa ett javla medium eller annu battre aldrig gjort det!!! OH!

Nu ska jag kla pa mej och ga ut pa en promenad. Har varit inne hela dagen sa det behovs.
Kram

Varm tisdag

Hej bloggen! Gud vad det ar varmt idag. Tydligen ska det bli annu varmare i morgon!
Var borta i mataffaren och vagen dit och tillbaka var olidlig. Eller ja, speciellt tillbaka eftersom jag sa barde 3 matkassar. 3!!!!
Ska snart borja med lunchen. Det blir pasta med pastasas, latmask som jag ar :) Ar inte speciellt hunrig nu nar jag kanner efter men det beror nog pa varmen. Trott och mattheten beror nog ocksa pa varmen skulle jag tro.

Ska snart satta pa en tvattmaskin, men den hoppar sa mycket och later hemskt. Ibland hoppar den sa langt att det slar i handfatet och jag ar inte stark nog att trycka tillbaka den. For handfatet kan ju spricka! HAHAHAHA.
Jag far nog vanta pa att A kommer hem fran jobbet, sa kan han rycka in fort om den hoppar ivag.

Om det inte blir bad idag sa lagger jag mej pa balkongen. Den blev skinande ren igar nar A tvattade av den. Sa det blir att smorja in sej och lagga sej pa en handduk :) Desperat haha!

Nu ska jag koka pasta, oh vad trakigt och jobbigt. Jag som sitter sa skont har nu..men men.
Skriver kanske senare, for ni vill val hora om hur det var att ligga pa balkongen och sola? Det ar ju superintressant ju!!! :)
Kram

Min lillebror Natanael ville inte synas pa kort, hahaha!

Trakig dag

Har inget att skriva om. Dagen har varit allmant seg.
At for en liten stund sen och nu tittar jag pa tv, reklamen ar sa lang och trakig sa da passar jag pa att skriva nagra rader.
Lange sen jag shoppade, riktigt lange sen. Det har bara blivit lite smatt hit och dit.
Men nasta lon, da smaller det :)

Godnatt!


Problem i bloggen

Jag har varit tvungen att ta bort tva inlagg for att efter nan timme blir bilderna bara kryss : /
Ar det sa med er blogg ocksa eller ar det bara min som strular? Aja.

Sitter och lyssnar pa musik, sjunger med lite da och da. Det lar ju horas over hela omradet med tankte pa att balkongen star oppen. Ah, orkar inte bry mej. Jag har trakigt och vill sjunga sadesa ;)
Vad har jag gjort mer..? Atit, atit och atit lite till. JO juste, jag har jagat en jattemygga. Ni vet dom ser ut som flygande spindlar? Fyfan. Jag fick smyga pa den, jag ville inte att den skulle hinna flyga ivag innan jag smallde till den. For hade den forsvunnit nanstans in i lagenheten hade jag absolut inte sovit har inne. Tur att den inte hann blinka forren jag hade smallt till den da. 1 - 0 till mej!

Jag vill ha goooodis. Varfor kan inte grekland ocksa ha gott godis som Sverige? Istallet har dom bara massa harda karameller som smakar tval och parfym. Gott liksom.
Ah, nu drommer jag om cola/fruktnappar, colaflaskor, lakrits, gelehallon..

Idag har jag haft hemlangtan. Eller nej, jag vet inte vad jag haft langtan efter. Sakerhet tror jag. Det ar sa mycket som snurrar i mitt huvud just nu. Kan inte beskriva vad jag vill/kanner, ingen ide att skriva om det. Kanner mej forvirrad bara. Det gar nog over.
Igar kom min faster, tva kusiner och kusinson ner. Fast till Ioannina till min farmor och farfar. Forhoppningsvis kan jag aka dit och traffa dom nasta helg. Har ju inte traffat dom pa 1 ar. Sjukt vad tiden gar fort!

Finns inget att se pa Tv heller, ingen film vi har vill jag se pa. Jag har ingen lust for nanting just nu faktiskt. Ska fortsatta lyssna pa musik, det brukar hjalpa :)
Oj vad mycket babbel det blev..

Godnatt!


Sunday

Heej pa er! :) Satte mej preci vid datorn. Har varit riktigt trott idag. Det blev ganska sent i gar, plus att jag och A har storstadat hemma. Skont att det ar gjort iallafall.

Igar hade jag det supertrevligt. Jag blev hamtad klockan 22:30 av tjejerna, men framme en timme senare. Det var jattemycket trafik och sen var det ju det dar med parkering. Vi akte hur manga vandor som helst och tillslut hittade vi en.
Massa god mat, trevligt sallskap och upptradanden/musik. Kan det bli battre?
Det var bade artister och programledare dar. Oj vad folk ser annorlunda ut i verkligheten. Kande knappt igen folk jag ser pa tv varje dag. Pinsamt, hahah!
Bilder kommer nan dag i veckan, har ju bara min mobil och det kandes sa lojligt att sitta och knappa med den dar inne. Men dom andra tjejerna tog en del bilder som jag hoppas fa over till min dator :)
Efter hundra timmars panik och angest valde jag iallafall en hallonfargad klanning med vita och guldiga detaljer till. Haret lockade jag men tydligen var jag for snal med sprayen for dom holl inte alls lange.

Idag har jag som sagt storstadat, men det behovs. Och lika bra att passa pa nar vi bada ar lediga. Aven fast jag gjorde det mesta av stadningen sa fick A ta hand om disk och matlagning :) Passade perfekt!

Ska snart ata middag. Smart att jag precis tryckt i mej massa chips. Typiskt mej.
Men tro mej, maten gar ner iallafall. Det gor den alltid om den ar god. Fast en cola till skulle inte skada. Men orkar jag verkligen ga ner och handla? Hm...

Lite av klanningen och smycken fran i gar.


..Okej, jag springer ner nu. Colan ar ett maste idag. Vi hors senare,
Kram

Saturday night

Heeej!
Ah jag ar sa glad och nervos. Kommer ni ihag att jag praktiserade for nan manad sen i Glyfada? Ni vet dar alla kandisar haller till?
Men iallafall, jag larde kanna Hope (Elpida pa grekiska), hon som ager solariet dar. Hon ar fran New York, har tydligen spelat in filmer och sant. Hur som helst sa ringde hon mej och sa att hon och resten av tjejerna ar bjudna pa en 'hemlig' middag ikvall med upptradanden och ville garna att jag foljer med. Bl a hon som tavlade for grekland i Eurovision, Kalomoira. Spannande, spannande!
Men nu till mitt problem, VAD SKA JAG HA PA MEJ?! PANIK! Hur ska jag ha haret? Jag har ju inte hunnit varit hos frisoren och klippt mej heller. 

Jag har precis tryckt i mej lite kakor och Oboy. Men maste snart ivag och handla for morgondagen i mataffaren. Sondag = stangt! Haha.
Nu ska jag ga igenom och prova klader som kan tankas passa till ikvall.


Helt slut

Gud vad lat jag ar. Jag orkar inte blogga nu heller. Men vi var iallafall och badade. Kom hem for ungefar 2 timmar sen. Duschat, atit och lamnat dvd filmerna fran igar.
Mina dagar ser likadana ut nu fortiden haha. Nej, men i morgon blir det faktiskt inget bad. Maste vila ett par dagar fan solen.

Ska snart se pa film igen, American Gangster tror jag den heter. Tydligen ska den vara verklighetsbaserad, alskar sanna filmer. Det blir genast mycket intressantare. Galler aven bocker :)
Jag ar helt slut, ska satta pa filmen nu sa orkar jag forhoppningsvis orka se hela ikvall.

Hoppas ni haft en bra dag,
Kram

God morgon!

Sitter och ater frukost har med min basta van Datorn idag :) Tyckte att det var passande eftersom att jag anda ar ensam hemma.  Pa dagens schema star det som sagt bad. Himlen ar inte helt molnfri, ser inte ut som regnmoln dock. Hoppas dom forsvinner innan vi aker. Det maste vara varmt varmt varmt om jag ska kunna doppa mej.

Ska snart kla pa mej och ga till mataffaren. Maste slanga ihop nan lunch innan vi aker. Eftersom att vi inte kommer aka forren kl 15 och sen vara dar i nagra timmar. Annars blir det att man proppar i sej chips och sant bara for att matta magen. Inte bra, intre bra :)

Igar sag vi pa en av filmerna vi hyrt, The Mist. Den var inte bra. Hade slutet varit annorlunda hade den varit okej.Slutet var iallafall hemskt.  Ar det nan som har sett den?

Nej nu maste jag fortsatta ata och sen ivag till mataffaren. Skriver senare!
Kram

Hemma

Hej bloggen! Nu ar jag hemma igen. Eller har varit det i snart 1 timme. Har atit lite och varit och hyrt tva filmer.
Saklart kopte jag cookies ocksa. Basta eller hur Anna? 'knaper knaper' (kl 03:00, skola dagen efter) i Annas sang.

4 timmar blev det pa stranden idag. Lagom kanner jag. Jag ar jatteslo och har fatt solsting :/, jatteont i huvudet har jag.
Maste bli duktigare pa det dar med keps eller iallfall blota haret mer regelbundet. Det ar sant man kommer pa efter, haha.  Dricka mer vatten ocksa.

A spelar musik nu och jag laser Aftonbladet pa natet, hahaha. Men det ar "roligt" att hanga med lite i det som hander hemma. Laste nyss om nan som hade blivit dodsforklarad och helt plotsligt borjade andas. Laskigt!
Egentligen gillar jag Klick mest, skvaller skvaller och mer skvaller. Love it. Jag brukar t o m vara inne pa people.com.
Hahah vad tragisk jag ar. Men det ar dom dagarna jag har riktigt trakigt. Jag lovar.

I morgon aker jag kaaaanske och badar igen. Da far jag inte glomma min supersnygga keps ;)
Nej fy, jag far bara mer ont i huvudet vid datorn. Ska lagga mej i sangen en stund och blunda och sen se pa fiiiiilm och mysa med min baby :)

Godnatt!

Torsdag

Hej bloggen! Som det marks sa har jag inte haft lust eller tid for att skriva.
Har haft lite olika moten med jobbet, det har gatt bra. Men sen har det inte hant sa mycket mer. Trakigt att skriva att man
har varit hemma, tvattat och stadat och hit och dit. Inget intressant. Darfor kanns det battre att lagga in bara bilder sanna dagar.

Nu vantar jag pa att A ska komma hem med lunch och sen ska vi ivag och bada. Typiskt att jag skulle hinna duscha och tvatta haret precis innan. Jag skickade sms och fragade om vi skulle bara eller inte, for att veta om jag kunde duscha eller inte. Inget svar pa en halvtimme sa jag hoppade in. Och 5 minuter efter sa skickade han sms och sa att det blir bad. Typiskt! Men ingen har ju dott av att tvatta haret tva ganger pa samma dag, eller hur?

Hoppas vadret i Sverige battrar sej snart igen. Ha den bra dag,
Kram

Forebild


Sex and the city

Nu har jag bestamt mej. I morgon ska jag ga och se Sex and the city- filmen. Med eller utan sallskap. Biosalen, here I come.

Nu ska jag sova, jag kanner att jag maste vila for att borja ma battre. Har sovit lite daligt i nagra natter nu, kanske bara allt det har beror pa somnbrist?
Godnatt och sov gott pa er,
Kram

Jag sa ju det!

G R E K L A N D - S V E R I G E
0 - 2


spanningen fortsatter...

..kom igen nu GREKLAND!


Sen uppdatering

Hej bloggen! Jag har inte orkat skriva forren nu. Jag borjar namnligen bli sjuk :/
Det borjade med huvudvark och nu har jag lite feber. Jag tycker synd om mej sjalv som inte har nagon som tar hand om mej. A jobbar kvall och kommer hem kl 06:00. 

Pa dagen nar jag fortfarande madda bra var jag inne i stan pa en liten impulsshopping. Det blev lite nya toppar och smycken. Ska tillbaka nan dag i veckan och kopa lite saker jag inte var helt saker pa. Bl a tva halsband, ett armband och en klanning. Hoppas klanningen finns kvar.. jag far be A snallt att skjussa in mej i morgon bitti. Fast jag vet att han kommer tvinga mej ligga i sangen och vila :) Sotnosen min!

Jag tittar pa matchen ocksa, Grekland - Sverige. Tycker den ar ratt seg. Antingen sa star lagen och bara passar dom emellan i 5 minuter eller sa ar det nan som blir sparkad, knockad eller puttad. Det kommer sakert sluta 0 - 0. Bara for det blir det val massa mal nu nar jag skrivit det har. Haha!

Nu ska jag titta vidare pa matchen och dricka lite oboy med lite kakor :)
Ha en fortsatt trevlig kvall/natt,
Kram

OBS! Langt inlagg

Maste fa skriva av mej. I ett litet inlagg, valdigt forkortat. Men min hjarna och mitt hjarta behover fa det nerskrivet.
Efter sa manga ar kanns det fortfarande lika jobbigt att prata om. Kanske om jag skriver ner det..

Har statt och strykit nu i nan timme, och av nagon anledning stod jag utan
att riktigt tanka pa det och tankte pa mina forsta ar i skolan.
Klass ett till fem da jag gick i Sunnanskolan som ligger i Solna, Hagalund.
Jag har lange velat skriva om detta, men inte haft "modet" eller vad man ska saga eftersom att jag ar radd att
forolampa och dra upp gamla saker. Men eftersom jag inte kommer att namna nagra namn sa tycker jag att det inte
spelar nagon roll.

Det var inte manga jag kande som skulle ga i min klass. 1 eller tva personer.
Jag och min barndomsvan Z fick inte borja i samma klass.
Men i den aldern spelar det inte sa stor roll, man ar glad over att fa nya kompisar.
Idag hade jag onskat att vara foraldrar latit oss borja tillsammans, da kanske allt som hande inte
skulle gjort det. Missforsta inte nu och tro att jag skyller vara foraldrar for det som hande. Absolut inte. Jag bara tanker Om, om och om...

Pa den tiden gick 1-2-3 klass tillsammans. Jag blev snabbt van med manga med speciellt med tva ansikten som
skulle komma och folja mej under 5 ars tid. Jag minns fortfarande forsta gangen jag fragade min pappa om
X fick folja med oss hem och leka. Saklart att hon fick det, min pappa var glad over att jag skaffat nya vanner sa fort.
Jag minns inte allt i detalj och inte riktigt nar allting vande, men det finns nagra handelser som verkligen satt sina spar i bade hjarta och hjarna.
Den har personen, som jag en gang tagit med mej hem for att leka skulle snart bli min varsta mardrom.

Fran att vara tillsammans varje dag i skolan till varje dag efter skolan och varje helg tillsammans. Jag var fast. Det fanns en till tjej med i bilden som
var lika utsatt som jag, men eftersom att hon inte vet att jag skriver detta namner jag ingeting om henne. Darfor skriver jag "jag var fast".

I borjan var det roligt men efter ett tag kande man att man faktiskt ville vara med andra ocksa. Speciellt med min barndomsvan Z. Vi var ju alltid tillsammans.
Men det skulle droja ar innan vi kunde ha lika roligt som forr tillsammans..


Ni minns sakert att alla under dom aren dansade till Spice Girls, alla smatjejer var ju galna i dom och alla skolor hade sakert 10 grupper med mimande Spice Girls kopior, en roligt grej. Men det var det inte for min grupp. Var ledare X, som sjalvklart ocksa var en i gruppen tog detta pa riktigt allvar. Hon planerade infor minsta detalj och vi skulle ova flera manader innan. Och eftersom vi skulle upptrada vid varje tillfalle som fanns sa kan ni ju tanka er att det va valdigt mycket ovande. Vi fick inte prata med varandra och absolut inte skratta. Da fick vi skall.
Minsta lilla pip till nan annan sa skulle vi byta plats sa att vi kom sa langt fran den vi pratade med som mojligt.

Visst, det kanske later roligt och inte alls sa farligt, och visst att man kan skratta at vissa handelser idag, som denna t ex men det finns saker som inte alls gar att skratta at, inte ens idag.

Pa en av mina fodelsedagar, minns inte hur mycket jag fyllde, men jag skulle gissa pa 11. Sa hade jag bjudit hem vart "gang".  Jag ville inte egentligen eftersom att jag visste att nagonting skulle handa, men X envisades och tillslut gick jag med pa det. Det var ju ingen som vagade saga emot. Nagra av tjejerna stod och dansade pa min balkong och ropade efter killar nere pa gatan, efter ett tag hor vi massa folk utanfor ytterdorren. Det var saklart killarna som hade lyckats ta sej upp. Inte visste val dom att det var fem st 12 aringar som stod pa balkongen pa hogsta vaningen. Dom borjade sparka pa dorren och ville in, fulla som dom var. Alla blev livradda och det slutade med att vi fick ringa polisen.


En annan sak som jag aldrig glommer. Min pappa hade en stor kruka formad som en elefant i mitt ru, tar samlade han tior och femmor. En sommar akte min pappa till grekland, utan mej. For jag kunde sjalvklart inte aka ivag i tva manader och lamna X ensam i Sverige. Idag onskar jag att pappa hade tvingat med mej. Men iallafall sa fick X syn pa min kruka och tyckte genast att vi skulle ta "lite" och ga och ata pa Mcdonalds. Som sagt sa vagade jag aldrig saga emot.
Sa det blev sa. Jag forsokte genast lagga tillbaka det som fattades for att pappa inte skulle marka det nar han kom hem. Dum som jag var sa tankte jag inte pa att hon kommer att fortsatta vilja ta darifran, nu nar hon vet att dom finns. Sommaren gick, och alla pengar (runt 3000 kr) var borta.
Mina pengar hade gatt till saker som Mcdonalds och godis.

Hon lat mej inte ens umgas med min van som jag kant sen jag var 2 manader gammal, som var/ar som min syster. Nar jag val skulle dit och lyckades overtala henne snallt sa skulle jag alltid upptadera henne om vad vi gjorde. Hon ringde hela tiden och tittade genom fonstret. (Hon bodde i huset mittemot Z). Nar persienerna en gang var nerdragna ringde hon och sa att vi genast skulle dra upp dom.

En dag var hon sjuk, EN! Och den dagen sa var det som paradis for mej och K. Men pa rasterna var vi tvugna att vara pa den sidan av skolgarden
dar hon kunde se oss fran sitt fonster.

Varje gang hon var hemma hos mej eller K sa skulle hon alltid valja nanting som hon skulle fa fran vart rum. En gang valde hon en spegel som satt ihop med
en liten lada, den hade jag fatt av min gammelmormor och ville inte alls ge bort den. Men ingen vagade saga ifran..


Handelserna ar manga, manga, manga. Men just dom har ar dom som poppar upp i huvudet vid manga tillfallen.


Nu kanske ni tanker att det inte ar sa farligt, och att mobbing ar mycket varre. Ja, mobbing ar hemskt. Det ar hemskt att bli retad, puttad och bli kallad for massa saker. Men det har var riktigt hemskt ocksa. Vi lyckades inte ens komma ifran efter skolan. Och det var ju da allt dumt hande. Jag borjade prata konstigt mot mina foraldrar och trottsa som. Vilket jag aldrig gjort forrut och egentligen inte ville. Allt av radsla. Den dagen jag bestammde mej for att bli "fri" (kanns hemskt att skriva sa, men det var sa det kandes)fran allting minnsjag jatteval. Men jag minns inte om det tog tid innan vi helt slapp hot och sant, men mina riktiga skolar borjade for mej i 6an. Dom roligaste aren i skolan var for mej borta.. jag skulle aldrig fa uppleva dom aren man var glad over att ga till skolan, nar man tyckte att matte var roligt. Nej, dom aren for mej var en riktig mardrom.


 Tack till Z och K som alltid fanns dar. Z for att du fortfarande ville vara min basta van efter allt som hande. Och K for att du alltid forstod och hjalpte mej nar det verkligen var dags att saga stopp! Tack!


Finast


Regn

Hallo i stugan! Nu satte jag mej precis vid datorn, har hunnit lasa lite mail ocksa. Mest reklam trakigt nog, bara att rensa bort. Haller pa och steker pannkakor. Orkar inte ga och handla nagot annat att ata nu iallafall, men pannkakor gar ju alltid ner. Coca colan ar saklart pa plats ocksa.

I dag hade jag tankt att shoppa, men sag att det var lite molnigt. Jag gjorde mej i ordning och var precis klar sa hor jag att det borjar aska jattemycket. Tva sekunder senare sporegnar det, varldens storsta droppar. Det blev nastan oversvamning dom 5 minuter det regnade. Sen poff sa borjade faglarna kvittra och solen lysa igen. Det blev ingen shopping iallafall, for affarerna stanger klockan 16:00 har uppe hos oss, och da var klockan redan 15:00. Det far bli i morgon nar alskling anda jobbar kvall och kan folja med. Alltid roligt med sallskap, fast ibland kan jag tycka att det ar skont att ga ensam ocksa, ta sin tid och prova.

Helt sjukt hur fort vadret forandras har nere, inom en timme kan det ha varit sol, regn, aska och sen ar det sol igen. Som om regnet aldrig varit. Haha! Ratt skont faktiskt. Men egentligen sa ar det bra om det regnar lite da och da, det blir sa torrt annars. I juli/augusti finns inte ett gront trad nanstans. Allting ar gult eller svart efter brander. Synd..

Nu maste jag vanda pa min pannkaka innan DEN blir brand. Kom och tanka pa en sak. Varfor blir den forsta pannkakan aldrig bra?

Kram

Tidigt uppe

God morgon bloggen! Det kanns mer som eftermiddag for mej, har varit vaken sen klockan 7. Jag och A gick till kyrkan idag. Det kandes lite pinsamt att jag inte visste hur man skulle gora. Tittade pa alla andra runt omkring mej, eller rattare sagt brevid mej.
Note myself: maste borja ga till kyrkan oftare!

Nu har jag precis duschat och ska snart PLATTA haret. Lange mitt har fick vila va? HAHA!
Nu nar jag kanner efter ar pa lite daligt humor, riktigt lattretlig faktiskt. Jag och A har tjaffsat typ 100 ganger pa tva dagar. Men killar fattar inte nar dom gor fel. Ah!

Nej nu ska jag platta haret, ha en trevlig dag,
Kram

Saturday

Heej! :) dalig uppdatering som vanligt. Men det finns faktiskt inte sa mycket att skriva om.
Idag akte jag och alskling till 'stan' och gick runt i lite affarer. Hittade i n g e n t i n g. Sag ett par jattesota oppna pumps med ratt hog klack i graddvitt med en svart rosett. Fina, men hmm jag maste tanka pa det. Haha!

Vi akte runt i minst en halvtimme och letade parkering,nar vi tillslut hittade en och vantade pa att bilen som skulle aka skulle aka sa POFF kom en annan bil och tog var plats. A gick ut och sa till dom att vi faktiskt vantat innan dom sa far han till svar:"  ja men vada, ni hade ju kort langre fram". JA idiot, det ar klart jag staller mej langre fram, vart ska jag ta vagen? Stalla mej jamsides med bilen sa den inte kan backa ut? Eller ska jag ta med mej kikare sa jag kan se fran 1000 meters hall att dar finns en parkering. IDIOT! Det skulle varit mitt svar.

Iallafall, efter att ha gatt runt en stund i alla affarer sa ville A fika, men inte jag. Jag var hungrig (som vanligt), sa vi akte ner till Pireus och at pa en resturang vi varit pa tva ganger tidigare. Gott gott och matt matt! Men nu nar jag kanner efter borjar jag bli lite smahungrig igen... hm, kakor?

Nu sitter jag har med mitt grekhar (Anna du vet vad jag menar). Inte lockigt, inte rakt och MED volym. Men jag kande att mitt har nog maste fa vila ett tag fran fon och plattang. Jag kan sluta lura mej sjalv att produkterna skyddar haret. Strykjarn som strykjarn.. haha. Stackars mitt har!

A ligger bakom mej och snusar, men maste vacka honom snart for vi maste ga och handla mat till i morgon. Mataffarerna ar stangda i morgon. Annars far vi svalta.. :)
.. han vill inte vaknaa, men han maaaaaaste. Nu ska jag kittla honom under foten med mitt har. Hoppas jag inte far en spark i ansiktet bra.
Oh juste, pa tal om det. Igar forrigar pa stranden satt jag och laste och helt plotsligt kanner jag en hard small i huvudet, (trodde jag skulle svimma, haha) Jag fick en(blot) javla tennisboll, i varldens fart rakt i huvudet. HAHAHAHAHAHAHA!

Nej nu maste han vakna,
KRAM!

Snart 1 ar sen

Den 8 juni ar det exakt 1 ar sen jag tog studenten. Helt sjukt vad tiden gar fort. Helt arligt kanns det som igar.
Jag blir lite avis pa dom som tar/tagit studenten i ar, det var ju sa fantastiskt rooooligt, pirrigt och underbart. Var klass for forst pa fotograferingen pa morgonen, dvs vid 08:00, men gjorde ingenting eftersom vi darfor blev forsta klassen att springa ut.  HAHA, kommer ihag att vi skulle sjunga nan studentsang pa trappen nar man sprungit ut. Tror det det blev nan song? NEJ du, bara massa skrik, gladjetarar och "FYFAN VAD VI AR BRA". Som sagt underbart!

None


Grillning

Heej! Hinner inte skriva sa mycket just nu. Vi kom hem for sen stund sen fran en van till A. Vi har grillat. Vi samlades dar tillsammans med nagra andra av hans jobbar kompisar och en killarna hade med sej sin tjej. Jattetrevligt var det.
Nu ska jag satta mej och fortsatta med mina produkter. Det ska vara klart pa mandag och jag har inte ens borjat. Panik..

Hoppas ni haft en bra dag,
Kram


Godnatt!


Ungefar sadar kommer jag att ligga om en stund...
..ZzZzZz.

Klumpig? BIG time.

Aaah! Tror inte att det finns nagon som ar klumpigare an mej. Ni vet sanna dagar nar man kanner sej skakig och typ har "hal" i handerna? San har min dag varit. Saker har flygit och farit, men det mesta har jag hunnir radda i luften. Men A's svampbobklocka klarade sej inte inte ikvall. Den stod pa tv:n och PANG sa det sa lag den pa golvet (som den gjort nagra ganger tidigare). Idag sprack glaset. Och nu ar det glassplitter over halva golvet igen.
Ja, senast igar hade jag ju sonder en ljusstake. Suck sager jag bara.

O B S! 
 Sex and the city filmen hade premiar har idag. Men var jag dar? NEJ! Varfor det? Jo for jag har ingen att ga med. A har aldrig sett det och ar inte intresserad. Och detsamma galler typ alla jag kanner har nere. "Sex and what"? ar typ deras svar. OH, suck igen. Lugn bara, jag kommer ga ensam. Vi har en lite biosalong har i narheten, precis over var mataffar. Man behover inte ha sallskap pa bion, jag ska ju se pa filmen. JAG inte se Sex and the city? Finns inte pa kartan. Bio, here I come.


Torsdag: Stranden

Hej bloggen! NU satte jag mej vid datorn for forsta gangen idag. Woho! Det kanns underbart maste jag saga.
Idag har vi varit och badat. Jag plaskade runt i vattnet och stod pa hander som ett litet barn. Men det behovs ibland.
Men mesta tiden lag jag uppe och steekte. Laste i min bok ocksa. A hade med sej en kompis och dom simmar sa langt ut. Jag vagar inte, hahahaha. Jag har satt for manga hajfilmer tror ja. Plus att jag typ fick andingsnod mitt i vattnet, HAHAH vet inte om det var panik eller om jag verkligen var sa trott. Snacka om otranad. Nu ar  det jag som jobbar upp konditionen igen!!

Sen kom vi hem och duschade, at mat och A vilade eftersom att han jobbar natt. Jag passade pa att lasa ut min bok "gomda", nu har jag last ut den. Den tjockaste boken jag sett pa bara 3 dagar. Forstar ni att jag var fast? Sjukt bra var den! Nu har jag borjar pa en ny, "Den lilla fangen". Jag har last den forrut, men det va ganska lange sen. Den handlar om en tjej som lever som sin styvfars slav under manga ar. Hon blir bade fysiskt och pykiskt misshandlad, sexuellt utnyttjad. Hemskt!

For en stund sen gick A till jobbet och jag foljde honom en bit for att ga och kopa mjolk och cookies. Det ska jag mysa med ikvall med nan bra film tror ja. Vilken det bli vet jag inte, men jag har iallafall en del att vaja mellan.
Nu har jag precis diskat upp den sista disken och bytt sangklader. Skont!

Hahahahaha Anna, jag glomde bort det iallafall. Eller nej, A akte och betalade dom i morse medans jag snarkade vidare. Sa synd! :) Tycker vi far ta och fixa var sommar nu, nanting kommer vi pa. I varsta fall far du komma hit och vara med mej pa jobbet pa dagarna, hihi.

Ha en trevlig kvall,
Kram

Bra/dalig vana?

Nu har jag precis kommit ut ur duschen. Jag maste sluta duscha sahar ofta, 2 - 3 ganger om dagen har det blivit den senaste tiden. Man kanner sej sa acklig hela tiden. Men min stackars hud mar inte bra av det, jag market hur uttarkad sen blir. Finns det nagon bra duschkram som innehaller nan form av olja man kan anvnda? Body lotion hjalper inte och inte mina dove produkter heller. Hjalp! Hahaha

Ah vad jag ar hungrig. IGEN! Jag har atit heeela dagen idag. Mat, kakor, twix, glass, kakor igen..
Nar alskling kommer blir det mat igen och vattenmeloooooon. Kom hem, kom hem fooooort. Hihi!

Ska snart fona haret, men bara tanken pa det gor man svettig och varm. Det ar sa himla jobbigt. Men jag maste for annars far jag panik och ser ut som en pudel. Eller nej inte riktigt, mitt har har massa volym, men det ar sadar fult och konstigt. Ni vet nar det inte rakt, inte krulligt utan nanting mittimellan. HEMSKT iallafall! Sa ja, fonen och plattangen ar mina basta vanner, (och datan forstas).

I morgon borjar dagen med att ens massa pengar ska ges bort, r a k n i n g a r n a  s k a  b e t a l a s !  Far inte glomma att saga till om att jag vill ha hemligt nummer hem. Maste gora ett kryss pa handen nu pa en gang...
.. sa dar! Efter det aker vi forhoppningsvis och badar. Annars vill jag aka och till stan och shoppa. DET behover min sjal. Jag behover ett nytt bronze, en ny mascara, skor, och lite annat jag inte vet om an ;)

Nu ska jag se till att fa haret torrt!
Puss och kram, skumbanan.



(bara for att min pappa ser sa stolt ut nar han drar mej i vagnen, haha)

Jag och mami



Uppe pa Lykkavittos :) Ett berg med teater och en liten kyrka och ett mysigt fik/resturang pa toppen. Harifran ser man hela Aten,
 Akropolis, teatrar och allmant alla hus och byggnader som finns.
Supermysigt.

Onsdag

Heej :) jag har precis atit och ar proppmatt. Kyckling med potatis i ugnen och senapsas till det. Mmmm!
Inatt kunde jag inte sova igen, vet inte vad det ar med mej men jag ar inte trott. Ligger och laser till lang in pa natten, men det funkar inte iallafall. Kanske har mycket att tanka pa ju nu eller sa beror det pa varmen, ah jag vet inte.. hoppas det gar over iallafall.

Idag ar iallafall molnen bortblasta och solen skiner som aldrig forr. Ska snart hanga lite tvatt, det kommer torka pa 2 minuter haha. Trakigt att allt blir sa himla stelt bara.
Idag hade jag sonder en jattefin ljusstake. Poff sa det bara sa lag alla 'luktblommor' jag hade i och ljusen pa golvet. Och ljusstaken i 1000 miljoner delar over hela golvet!!! Lycka till att fa upp alltig. Det ar ju som sma minimala glasbitarna som gor ondast att fa i foten, sa det blir att ga runt i flippflopps i dag.

Motet igar gick bra. Fick betalt igar ocksa, sa skont! Men an sa har inte elen blivit dragen. Typiskt grekland. Forseningar, forseningar och annu mer forseningar. Om man ska bygga hus har nere maste man skriva pa ett kontrakt pa att om dom inte ar klara det datumet som sagt sa for dom betala hyran for den manaden eller sa for som helt enkelt inte betal. Gissa om det blir fart i dom da, hahahahaha.

Idag ska jag pa lakarbesok, eller ja iallafall boka en tid. Hoppas bara det ar oppet har nere, det ar ju onsdag idag och affarerna stangda pa eftermiddagen. Vet inte om det galler lakarmottagningar ocksa.. far ga ner och kika iallafall. Det ligger anda sa nara.

Nu ska jag ata en Twix, kopte ett 3-pack igar. Likabra! Dom gar at kan jag saga.
Ha en fortsatt bra dag,
Kram

Just being me


Molnig dag

Tjohoo! :) Allt bra med mina lasare? Jag mar helt okej. Har inte sovit sa jattebra i natt. Kunde inte somna. Lag och laste i boken "gomda" till klockan 02:00, anda blev jag aldrig trott. Kanske tuppluren igar eftermiddag ar sjalet till det. Ingen tupplur idag iallafall.
Har precis stadat lite grann. Diskat, strykit och skurat badrummet. Sant som maste goras ofta!

Ska snart ivag pa mote igen. Hoppas det inte borjar regna bara. Det ser valdigt molnigt ut =/. Hoppas jag hinner dit innan iallafall. Skont ar iallafall att det ar varmt i luften. Eftersom att jag ska ga dit ner sa kan det vara skont att slippa den stekande solen pa huvudet. Och sa slipper man kanna sej svettig och ofrash nar man kommer fram ocksa.

Nar mamma var har fick jag massa olika kramer son innehaller Aloe Vera, fran market 'Forever". Jattebra ar dom. Nattkramer, dagkramer, massagekramer for ansiktet m m . T o m en tandkram som innehaller Aloe Vera. Super!

Nej, nu har jag inte tid att sitta har och babbla langre, maste hoppa in i duschen och borja gora mej i ordning.
Jag far helt enkelt skriva senare, nar jag ar tillbaka och forhoppningsvis har nagot roligt att skriva om. Just nu hander det inte sa mycket i mitt liv.. :)
Ha en bra dag,
Kram


Hungriiig!

Lag ungefar tva timmar ute pa balkongen. Det fick racka. Det ar sa himla varmt att man nastan svimmar, man blir rastlos och orkar inte sitta still. Men jag pressar for att behalla min fin fina farg jag har fatt :)
Har borjat lasa 'Gomda", jattebra bok. Spannande ocksa! Tack vare den kunde jag sitta i tva timmar och glomde bort solen sa gott det gick, hahahaha.

Efter balkongvistelsen at vi och sen la jag mej och skulle "vila" i en halvtimme, vilket resulterade i att jag somnade i nastan tva timmar. Hoppas man kan somna i rimlig tid ikvall iallafall.
Nu ar jag hungrig igen och har ingen aning om vad jag ska ata. Pa ett satt vill jag ha natt sott, men samtidigt en stor fet grekisk pizza, hahaha. Beslutsangest!

Nagot roligt ar iallafall att min kusin och hennes mamma kommer till grekland om ungefar tve veckor. Fast till Ioannina dara, men da ska jag diiiiit och traffa dom. Ah antligen sallskap :) Min kusin har en son, lille Angelos som jag inte sett sen i augusti.. da var han ungefar 6 manader och nu gar han(!), det lilla monstret.

(ANNA, du glomde namna in mej i din stora feta familj, HAHAHAHA ;)!!)

Nu ska jag se om det finns nagot atbart hemma eller om jag ska bestalla hem nanting. Oh, det ar sa skont med grekland. Att dom kor hem maten. Jag menar om man inte orkar LAGA maten da orkar man heller inte HANDLA. Latmask? Ja, sa det skriker om det. Men hall med om att det ar harligt med hemkorning? :D

Kram


Sommar och sol

Jag ska lagga mej pa balkongen och sola men en bra bok i handen och en iskall cola :) Mysigt va?


Monday

Hej pa er! Vad glad jag blir nar jag loggar in och fatt kommentarer. Det visar liv pa min blogg, hahahaha. Fortsatt garna med det :)

Det gick jattebra pa motet i forrigar, dom flesta av dom produkter jag valt ut fanns med i leveransen, vilken skillnad det var pa dom i verkligeheten. Battre om inte mycket battre :) Alla luktade sa gott. T ex jordgubbar, korsbar, melon, blabar, cocosnot m.m
Och dofterna haller verkligen i sej. Inte for att dofterna ar det viktigaste, utan hjalper huden att andas. Alla kramer innehaller sjalvklart Anti-aging och Aloe Vera, speciellt ansiktsprodukterna. Men det kanns skont att komma ut ur solariumet och inte lukta solarium, utan nan god frukt istallet. Eller hur?
Igar satt jag hela dagen och forsokte valja mellan vilka produkter vi ska ha och inte ha. Men det ar VALDIGT svart.
Jag ska ta ut 25 st av 150. Alla ar ju bra, men det ar priserna som skiljer. Vad skulle ni kunna tanka er betala for en kram som skyddar och gor dej brun lattare och fortare? Priserna ligger mellan 4 - 150 euro. (Dom som kostar 4 euro ar engangs, dvs i sma "test" forpackningar). 4 Euro ar ca 40 kronor.

Nu ska jag ata frukost och kryssa vidare pa mina papper. Det tragiska ar att kramerna ligger i superfina plaskor. En serie heter och ser ut som spritflaskor. T ex Malibu Mimosa och Mojito Mojo, haha. Dom fina flaskorna blir man ju nastan kar i.
AH VAD JOBBIGT! =P

Kraaam

RSS 2.0