09 10 09

Heej min fina blogg! Klockan ar over 00.00 och jag borde egentligen ligga och sussa nu eftersom att jag jobbar klockan halv 9 i morgon bitti. Men jag kan inte sova..
Tankarna har varit manga och jobbiga som senaste dagarna, eller egentligen den senaste tiden. Mycket har hant pa senaste tiden, bade bra och daliga. Har ingen lust att ga in pa nagonting, inte just nu iallafall. Jag forsoker helt enkelt att lita pa att allting hander av nagon anledning. Om det blir bra eller inte kan bara tiden visa..
Men hur som helst back to gladare ting..

Idag har jag jobbat 14 00 - 22 00 som jag jobbar nastan varje dag. Hander ibland att jag jobbar morgon, som i morgon bitti t ex. Var i stan och kollade i lite affarer innan jag borjade, behover hitta stovlar. Bade till vardagen som aven funkar pa jobbet och ett par klackar.. men inga har riktigt talat till mitt hjarta. Haha!
Ska eventuellt till Thessaloniki eller Aten en helg i borjan av november sa jag ska forsoka halla mej till dess.

Jag kan inte tanka mej att jag har nagra lasare kvar, jag for skylla mej sjalv som far borja om pa ruta 1. Satt och laste igenom min blogg for en liten stund sen och kom pa att det ar valdigt kul att kunna ga tillbaka och se vad man gjorde idag fast for ett ar sen.. sjalvklart skriver jag 90% till mina nara och kara, men aven for er som tycker det ar kul att lasa om mitt liv i grekland. Men aven en viss procent for mej sjalv, dels for att fa skriva av mej men ocksa som jag tidigare namnde att kunna ga tillbaka och se. Riktigt kul!

Vad mer..? Hm.. ah jag vet inte inte, hjarnan ar helt slut och kroppen med for den delen efter dagens arbete. Men anda jag kan inte sova. Jobbigt det har..

Jag lagger inte lite nyare bilder, sakert roligare att se an att lasa massa meningslost babbel mitt i natten.
Natti natti, hors i morgon!


RSS 2.0