Trottis

Heej bloggen! O vad trott jag ar. Om jag skulle blunda och slappna av nu i 2 minuter skulle jag med storsta sakerhet somna, bade staende, sittandes och saklart liggandes haha.
Vad har ni for er?

Jag kom hem strax innan 7, stannade pa vagen och kopte en Gyros till middag. Jag har blivit sa himla daligt pa att ata nu pa sistone. Herregud, maste skarpa mej nu!
Pa jobbet idag gick tiden sakta men anda inte.. var ju trotts allt dar i 8 timmar. Men jag blev rastlos eftersom det an saklange inte kommer mycket folk. Vi har ju bara haft oppet i 3 dagar, plus att dom flesta fortfarande har semester. Troligtvis kan det ta anda till september innan det kommer igang ordentligen! Oh...

Kanns som att jag borde ga och lagga mej senast 9 idag om jag ska komma ikapp min somn. Har somnat efter 3 pa natten och gatt upp halv 8. Inte mycket till somn. Skarpning, skarpning!
Ska se om det finns nanting pa tv, troligtvis bara nyheter ett tag till. Men sen kanske det borjar nan bra film.

Kram!


Receptionen


Supertrotta jag

Barndomsvanner

Satt och kollade igenom gamla bilder igen. Da fick jag syn pa nagra extremt gamla pa mej och min barndomsvan Zabina. Den har bilden ar tagen pa varat dagis (vi gick pa grekisk avdelning), varje ar ordnade dom en sa kallad Karneval sa dom kladde ut oss till olika figurer.
Detta ar var jag Tornrosa (se bakgrunden) och min kare van var Prinsessan pa ARTEN!

Juste, kommer du ihag pa Lucia att vi fick lara oss spela varsin lat pa den dar "plingintrumentet"!!!!!!
HAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHA!

Zabina, nu sitter vi pa varsitt hall och asgarvar. Men allvarlig, vet du vad jag sag nu?
 Har vi bla/vit ogonskugga med rott lappstift?!
 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!


                                              

Pa bilden har Zabina somnat bekvamt pa sin arta...

Day 1

Hej bloggen! Ah vad trott jag ar, helt slut faktiskt. Ar riktigt stolt over mej sjalv som gick upp och var pa jobbet i tid. Nej nu ljuger jag, jag var till och med for tidig. Dar ser man.
Idag fixade vi det sista, d v s la in handdukar i skap, fyllde pa med bomull och makeup borttagning. Fixade i ordning receptionen och ja, bara stadade undan.
Nu borde det vara klart for oppning!

Vadret idag ar kvavt. Det regnade 3 droppar tidigare idag, sa det blev sadar varmt/kvavt nar man knappt kan andas. Och jag skulle ju sjalvklart envisas med att ga hela vagen hem. Pavagen lag videoaffaren sa jag passade pa att hyra tva filmer som jag ska se alldeles strax. Ska bara duscha forst.
Orkade heller inte laga nan mat sa jag betallde en pizza, hihi.

Min kusin fargade mitt har i Ioannina ocksa, nojd ar jag med resultatet;

nastan som min riktiga harfarg :), Thank you Jenny.

Kram

Min semester

Hej bloggen! Jag har varit riktigt dalig pa att blogga. Var pa internet-cafe en gang, men datorerna var sa himla sega sa jag fick panik. Okej, jag har ju varit hemma i tre dagarn nu, men inte riktigt haft orken att skriva heller.
Men jag hade det iallafall bra i Ioannina. Lite trakigt dom sista dagarna pga att min van akte ivag med sin familj pa semester och A akte ivag med grabbarna till Zakynthos. Ar ensam hemma den har veckan ocksa, A akte till ioannina for att spendera sin sista semestervecka dar.

Sa vad har jag haft for mej? Har varit och badat nagra ganger, aven pa ett nybyggt bassangbad som ligger 5 min fran mej. Det var superskont att bara viiiila, sola och bada. Det anda var val att det kostade runt 200 kr/ dag att ga dit. For 3 solstolar och ett miniparasoll. Med dom pengarna skulle man kunna akt till havet over dagen ocksa. Men men, det var som sagt skont det ocksa.
Jag hade ju mina kusiner dar ocksa sa det va trevligt, vi var och fikade, shoppade lite gran. Inget speciellt faktiskt, tog dagarna som dom kom. Speciellt dom sista dagarna da jag inte hade nan annan att vara med. Men det kan vara skont att bara vara med familjen ocksa ibland.
Trakigt nog tog jag mest bilder pa min kusinson, busungen Angelos. Annars valdigt dalig pa att ta bilder. Det ar sa typiskt mej att komma pa det i efterhand.

Skulle egentligen forbi jobbet idag, for i morgon borjar jag antligen jobba. Vet inte om jag tycker det ar kul eller inte. Men just nu nar jag ar ensam sa ar det skont att ha nanting att gora om dagarna. Annars kommer den har veckan kannas som en evighet. Men ingen har ringt mej.. far val se om det blir natt eller inte.

Jag blir tokig av att sitta har hemma... och gora ingenting! Panik panik panik, trakigt trakigt trakigt.
Nej nu ska jag ringa en kompis och snacka lite,
Kram


 Min busunge Angelos.


Kusin Jenny och hennes buse till Son


Bassangbadet

Tillbaka!

Nu ar jag antligen tillbaka. Men trakig som jag ar kanner jag mej alldeles for trott for att blogga nu. I morgon skirver jag om hur mina dagar har varit och sett ut i Ioannina.
Hoppas att allt ar bra med er

Kram



Trevlig sommar!

Sadar. Nu har jag bokat min biljett till i morgon. Klockan 22:30 aker bussen. Sa jag har framme i Ioannina hm.. halv 5 pa morgonen. Hoppas nan i min slakt orkar komma och hamta mej da. Men det maste dom, for jag tanker inte sta och leta taxi med hundra vaskor klockan 5 pa morgonen NEJ TACK! :)

Oh, jag ar helt slut i kroppen ocksa. Har stadat massor och tvattat massa klader hela dagen idag. Maste ju lamnas rent och frasht hemma. Det racker med dammet som kommer hinna samlas pa tva veckor liksom. Nu kom jag och tanka pa att jag skulle behova slanga in en till maskin. Med badhanddukar och mina shorts.. ja, det ska jag nog ta och gora nu. I'll be right back.

... klart! Lojligt lite klader blev det i maskinen men tur ar att man kan valja en halv maskin :)
Oh, pa ett satt ska det blir roligt att aka bort. Men anda inte.. jag vet inte. Det ar valdigt blandade kanslor. Men jag far inte borja fa angest redan nu, jag har ju inte ens akt an. Herregud haha!

I morgon blir det packning for bade mej och alskling. Han kommer ju komma pa lordag med motorcyckeln sa jag kommer ta med mej hans packning i morgon. For det gar ju inte att ha en tung vaska pa motorcyckeln precis. Sa, jag ska nog ta och skriva ner vad jag ska ha med mej. Brukar alltif gora sa for sen nar man aker hem sa kollar man av listan och ser om man glomt natt viktigt. Kontrollfreak hahaha, scary.
Men stranden ska vi hinna med i morgon ocksa har vi bestamt. Sa blir det lagom att komma och fixa med packningen sen.

Kommer ha med mej datorn, men vi har inget internet dar. Sa det blir ingen blogg om jag inte satter mej pa nagot internet cafe. Vilket jag saaaaaakert kommer att gora nan dag. Men datorn ska med som sallskap pa resan samt att ha och se pa film hemma.

Ska faktiskt satta pa en film nu haha. Sa, nu far ni ha det sa bra och njuta av sommaren. Det ska jag iallafall forsoka gora.

Kram!


J**** Super Mario

Bara for att fa tiden att ga tanke jag spelar lite Super Maria pa datorn. MEN jag forstar inte varfor jag ska envisas med att spela det hela tiden eftersom att jag vet att det far mej pa daligt humor. J**** fusk spel. Hur sjutton kan man bara helt plotsligt ramla genom marken och do?!  Jag bara dor, dor och dor och anda har jag pa Easy. Hahah pinsamt. OH jag blir sa sur. Jag hade liksom kommit langt ocksa.
Nej, inget mer Super Mario for mej.  Idag iallafall hahaha.



Torsdag

God morgon! Tidigt uppe idag va? Yes box, idag har jag lite saker att gora. Nu pa morgonen har jag lite telefonsamtal och tidsbokningar. Maste ta blodprover, hemskt. Det gillar jag absolut inte. Sist holl jag andan sa lange pga att jag va sa spand att det slutade komma blod och nalen "fastnade" i armen. Oh! Nej nu ska jag inte skramma upp nan annan stackars nalradd. Sorry hihi.

Sen ska jag borja packa min vaska. Aker ju till min farmor och farfar i morgon. Tror att A jobbar i morgon sa om han ska hinna skjussa mej till bussarna maste jag nog aka ganska tidigt :( Men min lilla alskling kommer ju pa lordag. Aven fast vi inte kommer ses varjeee varje dag sa kommer han ju anda vara dar.
Separationsangesten kommer. Jag fattar inte varfor det alltid ska vara sa jobbigt. Jag menar han kommer ju om 2 dagar. Tror att jag kanner det att vi inte kommer ses sa mycket som vi gor i vanliga fall.. att inte sova tillsammans, det ar nog det som ar mest jobbigt. Oh, javla semester hahaha. Nej nu ska jag inte vara san.

Ringde precis till lakeren jag var hos igar, eftersom jag har lite fragor. Han ar privat och ligger bara tva gator fran min. Nara och bra. Men sa svarade iallafall receptionisten. Sa stallde jag min fraga. Sa far jag till svar " Jag ar inte pa mottagningen nu sa du maste ringa tillbaka i eftermiddag, vid 17:00". Men nu ar det ju faktiskt sa att man maste vara tom i magen for att ta blodprover. Annars blir det inte helt riktigt. Och jag kan ju inte ga runt hungrig hela dagen :/ irriterande.

Anna hoppas du laser det har. Sover du hemma nu? Skulle behova ringa till dej idag. Innan jag aker till Ioannina. Skicka ett sms nar du ar hemma och jag kan ringa.

Nu ska jag lagga mej och titta pa tv och sura lite till.. inte for att jag vet vad det ska vara bra for. MEN min separationsangest borjar komma igang nu. Sa jag maste ta det lite lugnt.. hihi.

Ha en bra dag,
Kram


Onsdag

Annu en trakig dag i min just nu trakiga vardag. Jag blir tokig pa att roren och elen fortfarande inte ar klar pa jobbet. Har alltsa fortfarande inte borjat. Och pga det fick jag bara halv lon. Jag menar hur hade dom tankt sej att man ska klara sej ekonomiskt? Aker iallafall till min farmor och farfar pa fredag. Stannar i 10 - 14 dagar tror jag. Men har dom inte hort av sej da sa blir det att soka annat jobb.
Jag menar varfor har man varit pa utbildningar och massa moten om det fortfarande inte finns ett datum utsatt till oppning? JA tokig blir jag.

Klockan 20:00 har jag lakartid hos "kvinnodoktorn" (haha) ocksa. En helt vanlig kontroll bara. Fast det kanns valdigt jobbigt, det gor det alltid infor sanna besok. Det ar faktiskt valdigt obehagligt.
Tandlakaren maste jag ga till ocksa, och det ar ocksa hemskt. Jag hatar att ga till tandis. Fy fy fy! Bara lukten far mina ben att bli svaga och borja skaka. Men sant maste goras iallafall.

Oh vad jag skulle vilja ha godis nu. Hur kan ett land inte ha godis?! Okej, forutom tval och parfymgodis for det finns ju. Men usch! Hahaha. Ska kanske ta en svang till Lidl och kolla OM det kanske finns. Hoppas hoppas hoppas...
Nar mamma var har med mina brorsor hade hon med sej lite gamla kort fran nar jag var liten, det ar alltid lika kul att se.


    

 


Tisdag


Hur mar ni mina fa lasare? Hihi. Jag vaknade for en liten liten stund sen men kanner mej fortfarande jattetrott. Ni vet nar ogonen knappt gar att oppna och man skulle egentligen kunna sova hela dagen om man lag kvar i sangen. Oj, kanske inte sa intressant haha. Vad har jag sysslat med dom har dagarna? Jo, jag har promenerat valdigt mycket. Bl a anda bort till mitt jobb. ( Som att ga fran kungsan till odenplan typ) TANK ER! Och sen har jag gatt runt i cirklar och betalat lite rakningar. Telefonrakningar narmare sagt.
Mer da? Hm.. jag har lagat mat, diskat, stadat haha, men det tillhor det vardagliga. Nar man inte bor hemma langre finns det ingen som kan gora det at an. Da slipper man inte undan. Onskar ibland att jag kunde knappa med fingrarna sa poff va allting rent och fint. Men men, jag ar varken Anden eller Sabrina ;) Har inte bloggat for att jag inte haft nanting att blogga om. Men om man inte skriver sa trottnar folk och statistiken sjunker. Da blir jag ledsen.. hihi.

A ar pa jobbet och kommer hem vid 14:00 skulle jag tro. Vad vi ska gora da vet jag inte. Men jag kan gissa pa att om han inte ska sova sa kommer han ga och gymma en stund. Vad ska jag gora da? For tusande gangen sa kan man inte ga ut i den har varmen. Men orkar inte. Sa det far bli att stanna hemme till 19:00 som vanligt. Men man ska inte klaga nar man har varmen, sen kommer vintern och da saknar man den. Konstigt det dar, att man aldrig ar nojd. Men det beror ju kanske lite pa att man vill ha nanting mittemellan. D v s inte for kallt och inte for varmt. Behagligt. MEN mina vanner sant gar inte att strya ;) hahaha.

Skulle varit skont att aka och bada. Det va jattelange sen vi gjorde det. Men man har smatrottnat lite pa samma strander. Skulle vilja aka bort, till nan o man inte varit pa och bara njuuuta av sommaren pa riktigt. Aja, vi far se If that's gonna happen.

Nu tankte jag bjuda pa en bild fran min fodelsedag forra aret, hittade den nar jag rotade lite i mina mappar och sen ska jag ata frukost. Ha en superduperunderbar dag nu,
Kraam


Oj, jag sitter lite konstigt med nacken, ser ut som att jag har jattestor huvud :/ HAHAHA. Ah, det gor ingenting. Det ar alltid kul att bli overraskade med lite "gamla" bilder. Tycker inte ni? :)

Boring

Jag har sa trakigt, sa traaakigt. Traaakigt. Jag har sa trakigt, sa traaakigt, trakigt. Traaaakigt.
Jag har sa trakigt, sa trakigt. Traaaaaaaaakiiiiiiiiiigt. Jag har trakigt, traaakigt!

(ps. las med Baby One More Time - melodi) HAHAHAHA

Sunday

Heej! Satte mej precis vid datorn och med flakten pa hogsta snurr =P. Usch vilken seg och trakig dag det ar det. Inte for att tiden har gatt sakta eller nanting utan.. ja det finns ingenting att gora. Man "kan" ju som sagt inte ga utanfor dorren innan klockan 19:00. Riktigt varmt, och f r o m  i morgon ska det tydligen bli annu varmare.
 
Ringde och kollade med min chef om det ar okej att jag tar ut min semester. Och det var okej. Sa om 6 dagar aker jag till min farmor och farfar. Ska bli jattekul eftersom min faster, kusiner och kusinson ar dar nu. Har inte traffat dom pa 1 ar. Herregud vad tiden gar snabbt.
Har inte traffat min pappa, pappas fru och min lillasyster sen i augusti heller... usch. Saknar dom. Och min lilla Eirini har blivit sa stor nu ocksa. Hon ar 2 och ett halvt ar gammal och svarar redan i telefonen hemma. Hahaha sotnosen min.
Det ar 18 ar mellan oss. Men det kanns lika roligt iallafall. Pluttet blir ju nastan som min alldelses egna bebis :)

Nu har jag precis drukit 1 liter juice sjalv + typ 4 glas vatten. Och fortfarande torstig haha. Maste gora nanting arr ata ocksa, hungrig som tusan men jag ooooorkar inteee.
OH, nu kom Anna in pa msn ocksa. Ska snacka lite med min hjarnis nu.

Kraaaamisar

Saturday night

Heej bloggen :) Puh, vilken varm och jobbig dag. Idag har vi namnligen tvattat bilen, motorcyckel OCH balkongen. Jag kans saga att man ar ganska slut efter det. Men nej, saklart maste vi orka ivag till mataffaren i 100 graders varme. Och sen laga mat ocksa. Jobbigt jobbigt!
Blev inget mote pa jobbet som tidigare sagt utan det blir pa mandag istallet. Det var inte brattom sa vi bestamde att det var battre sa. Gillar inte att kanna mej stressad nar jag ska ata, duscha och gora mej i ordning, haha.
Vad har ni gjort idag? Har sverige gett med sej med vadret nu?

Igar pratade jag med mina basta van Anna. Vi pratar verkligen om allt. I vara samtal hoppar vi fran det ena till det andra och sen tillbaka till det vi pratade om forsta haha. Vi ar bara fooor basta. Och snart kommer du ocksa :) Antligen!
Klarar mej inte utan min andra hjarncellshalva. Vet'e sjutton hur jag fungerat hittills :/ hihihihi!

A ar pa jobbet nu. Sa jag passade pa att fa skjuss ner till videoaffaren dar jag hyrde Juno. Ja jag vet, jag ar seg och hade inte sett den. Men nu har jag iallafall gjort det. Jag tyckte den var helt okej. Vet inte om jag skulle kunna se den igen, men den var helt klart sevard :)

Assa Gud, HAHAHAHA, jag tvattade en maskin tidigare idag. Och gissa vad smarta jag gor? Jag ar sa stressad sa jag kollar inte ens nar jag stanger luckan, om nanting har fastnat eller nanting. Och vad ser jag sen? Jo, att mitt linne sitter fast i luckan och har snurrats typ 10000 varv, kan saga att linnet ar heeelt ut-tojt och snett nu HAHA. Tur att det bara var ett pyjamaslinne.


Nu ska jag snart se pa 'Supernatural' som har borjat ga har nere nu. SEGA. Jag har ju redan sett typ alla avsnitt. Men det var ju ett tag sen. Eh, om det blir for trakigt kommer jag kanske tillbaka med nagot mer inlagg.

Annars far ni sova sa gott,

Kram


God morgon

God morgon pa er :) Hoppas ni mar bra. Nu ska jag ivag pa lite arenden. B la traffa min chef och ga igenom lite nya saker vi ska infora och sen ner till Pireus och hamta ut ett paket.
Vad ska ni gora for trevligt denna lordag? :)

Vi hors senare,
Kram


Friday.

Hej bloggen! Jattedalig uppdatering, I know. Men om jag ska vara helt arlig har jag inte orkat skriva. Dagarn har varit stressiga och fullbokade. Men det ar bara roligt. Skont iallafall att kunna ta det lite lugnt idag.
Det har varit allt till att betala rakningar, shopping till utflykt haha. Japp, ni horde ratt, utflykt!

Igar morse tog vi motorcyckeln och akte ca 1 timme utanfor staden. Alskling ville visa vart han brukar vara med jobbet ibland. Det var sa fint. Hav och mycket skog. Det ar nanting man inte ser mycket av inne i stan. Skog dvs. Trakigt att skogsbranderna redan varit alldeles for manga i ar. Anyway, han bara ta 4 bilder med min mobil innan den fick for sej att somna ;P men A har lite bilder pa sin sa ska forsoka fa honom att lagga upp dom i datan senare ikvall.
Senare pa kvallen akte vi och kollade i lite affarer, men han inte sa mycket eftersom klockan redan var efter 20:00 och affarerna stanger 21:00.
Efter det akte vi och mattade vara hungriga magar :)

 


Idag gick vi upp tidigt for att hinna med lite affarer. Alskling behovde shorts sa det letade vi efter i varenda affar till vi antligen hittade nagra som satt bra och var relativt billiga. Dom vi tittade pa igar kostade mellan 69 och 83 euro. Liiiite dyrt tycker jag for ett par helt vanliga shorts. Det ar annorlunda att lagga ner pangar pa jeans tycker jag eftersom det ar nanting man kan anvanda aret om. Men det ar ju inte shortsen.
Jag som egentligen INTE skulle handla idag kom hem med ett linne (vitt med rosett) och toffsar. Tappar alltid bort mina, fattar inte vart dom tar vagen riktigt hahaha.

Har kommer lite bilder pa var mini shopping:
   

Nar vi kom hem var det brattom ivag for A till jobbet. Och jag gick ivag till affaren och handlade. Gjorde en jattegod gronsaksgryta eller vad man ska kalla det. Men tomatsas, zuccini, paprika och oliver. Pasta till det. Det mattade magen alldeles perfekt.

Oj vilket langt inlagg det blir. Lite trakigt ocksa. Men jag lovar att forsoka bli lite roligare,
Kram

Onsdag

God morgon bloggen! :) At precis upp sista biten pa min macka. Va hungrig redan nar jag gick upp idag, vilket jag inte brukar vara annars. I gar var vi som sagt pa stranden i nagra timmar, vi tog motorcyckeln sa vi var dar pa 13 minuter hahaha.

Efter det akte vi hem och at varldens godaste lunch, duschade och gjorde oss i ordnings. Vi akte till en annan 'stor butik' och hittade faktiskt en jattefin badrummshylla :) Passade perfekt i vart lilla badrum. Vi kom hem med en vaxt ocksa, inte for att jag vet hur man tar hand om dom sa dom haller sej lange och sen vet man inte hur pass mycket den klarar sej i det har varma vadret. Vi ska namnligen ha den ute pa balkongen. Nasta manad ska vi kopa nytt bord och stolar till balkongen sa det blir passande med lite andra detaljer.

Pa tal som balkong sa fick jag varldens chock nar jag oppnade balkongdorren i morse. Hela balkongen var full av skum! Da menar jag inte lite som ligger precis vid avloppet utan heeela balkongen. Mina skor blev vattenskadade, vet inte om dom klarar sej eftersom det ar typskor. Sa antingen blir det fula flackar eller bubblor i dom. JAVLA SKIT!
Ringde A pa jobbet och klagade att antingen gar jag upp och sager till dom over oss att ta handsyn eller sa flyttar vi. Vill garna inte att alla mina skor blir forstorda.

Oj vad mycket klagande det blev, haha.
Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska gora. Behover fa ordning lite i min garderob som vanligt. Allt ligger blandat sa man hittar ingenting. Inte bra, inte bra.

Lite bilder:
   
         Lunchen                            Stranden                            Balkongen

RSS 2.0