Bloggdesign

Juste! Som 'nystart' skulle jag kanske behova en ny bloggdesign. Eller vad tycker ni? Hor garna av dej om du har lust att slanga ihop nantinting fint till mej. Hihi! :)


Sunday

Hej mina vanner! Nu har jag inte varit duktig pa att uppdatera iallafall ju. Fy pa mej!
Jag ar iallafall i Aten nu. Kom i torsdagsmorse och aker tillbaka i morgon kl. 06.00. Kommer fram lagom tills jag ska jobba. Mysigt liksom! 0 somn. Men vad gor man inte for en extra natt med alskling :)

Som ni alla sakert vet sa det lite kaos har just nu. Har inte varit nere i 'stan' nanting. Det mesta ar ju forstort. Tycker det ar sa himla trakigt. Det blir inte julstamning i greece i ar. Men men, nu finns inget att gora at det. Bara att hoppas att detta tar slut snart.

Eleni det ar inte sa svart att fa jobb har nere. Inte varit de for mej iallafall. Men sen beror det ju sjalvklart pa vad du vill jobba med ocksa. Just nu bor jag i Ioannina med mina farforaldrar och jobbar pa ett cafe, valdigt centralt. Det ar helt okej. Men gor det bara for att spara ihop nog med pengar till min make up utbildning.
Jag tycker absolut att du ska prova flytta ner om du verkligen vill det. Det finns ingenting som sager att man inte kan flytta tillbaka om man inte skulle trivas. Men jag tror att det ar valdigt nyttigt att gora sant man vill nar man kan gora det. Senare kanske nar man skaffat sej ett fast jobb och kanske familj och barn sa blir det lite krangligare.
Hoppas du fick svar pa dina fragor :) Superkul att du laser min lilla blogg ocksa.
Kram!

Sa, tillbaka till inlagget. A kommer snart hem fran jobbet. Egentligen skulle han varit ledig idag, men icke. EN AAANING trakigt att komma hit och knappt ses. Men inget vi kan andra pa. Lite ar battre an ingenting :)
Idag var vi iallafall och at lunch pa kinaresturang. Maten smakade okej, men ingenting jamfort med sveriges kinamat. Det tyckte A ocksa. Min sotnos!
Ah, jag far panik av tanken att vid den har tiden i morgon kommer jag sitta hemma i mitt rum igen. Utan min alskling. Angestattack!
Jag HATAR verkligen att aka ifran honom. Jag kanner mej sa.. tom. Fyfan!
Nej nu slutar jag skriva annars ar det risk for att detta inlagg forvandlas till en kanslomassig angest liknande massa som inte alls hanger ihop.

Ta hand om er, godnatt.

Torsdag

Sorry men jag hade planerat utgang direkt efter jobbet igar sa det blev inget internet. Men nu sitter jag har igen.
Maste bara borja med lite klagande. Gud vilken jobbig och slitig dag jag har haft. Sa mycket spring. Men det blir sa nar man jobbar ensam. D v s varje onsdag och torsdag.
Men nu ar jag glad igen! :)

Ja, klockan ar strax efter 22:00 och jag har som sagt precis slutat jobba. Skont! Men tankte pa allt spring men aven det trevliga vadret. SPOREGN hela dagen. Man blir tokig! Hoppas solen skiner i morgon.
Nar vi anda pratar om i morgon sa kan jag tala om att i morgon skriver jag teoriprov, PA GREKISKA! Lycka till!

Zabina min lilla blomma, jag ar jatteglad over att du fortfarande laser min otroligt intressant blogg :)! Puss och kram!

Hm, vad mer? Ah jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jo, men juste. Pa onsdag aker jag till min alskling i Aten. Stannar till sondagkvall. Det langtar jag saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mycket till :) Men innan dess ska jag hinna slinga haret ocksa. Jobbig utvaxt som maste tas hand om.

Mina kara vanner, nu maste jag tyvarr sluta. Pappa vantar ute och har sakert stoppat hela trafiken hahaha.
Godnatt, puss och kram!


Nya start!

Hej alla fina lasare!  Jag veeeeeet att jag har varit URUSEL pa att uppdatera. Men det har hant lite nya saker for mej sen i september. Ja, tragiskt nog var det da jag uppdaterade sist. Kan beratta lite kort,

Jo nu ar det sahar, att jag har bosatt mej i Ioannina. Har bor jag med min farmor och farfar. Jag har fatt fastanstallning pa en caferteria centralt och supermysigt. Sa antligen kan jag borja se fram emot min kurs som borjar i februari.  Ni kanske inte minns det men jag ska utbilda mej till make up artist och sasmaningom blir det nog frisor ocksa. Men en sak i taget! Jag jobbar mellan 14 - 22 pa vardagar sa darfor ar det lite svart med upptadering. Sen maste jag erkanna att jag inte gillar att sitta pa internetcafe. Men idag kande jag att jag inte kunde halla mej langre. Nej antingen far jag skaffa internet hemma eller sa far jag lara mej att tycka om internecafe grejen.

Nu ar min pappa har, det ar roligt eftersom jag inte sett honom sett i september forra aret!!! Skont att ha nan att prata svenska med ocksa, haha. Det som kan vara lite jobbigt ar att hela tiden behova ta utfragningar. Jag som sluppit det i ett heelt ar, hihi nej men ibland kan jag tycka det ar kul att ha nan att ringa och saga att jag blir sen till. Jag har faktiskt saknat att ha nan att uppdatera. Konstigt men sant!

Nej men nog om det nu. For 20 minuter sen slutade jag och nu sitter jag har och skriver sakert hullerombuller. Det var ju sa lange sen, sa ni maste lata mej komma in i det igen. Men det ska nog ga fort ;)
Det ensa trakiga ar att jag inte vet om jag kommer kunna lagga in bilder. Men det ska jag koll upp!
Ska snart borja bege mej hemmat, GREYS ANATOMY borjar om en halvtimme och det vill jag absolut inte missa. Saaa spannande.

Okej, nu far ni borja kommentara. Eller iaf visa tecken pa att ni fortfarande finns har! Ge mej lite tid sa ska ni se att bloggen far fart igen!
Ha en superkvall sa hors vi i morgon!

Puss pa er!

RSS 2.0